Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Λαύριο - 22990 66488

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην περιοχή του Λαυρίου προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στο Λαύριο που έχει χρειαστεί να επέμβουμε, απομακρύνοντας βουλώματα από σωλήνες αποχέτευσης. Δυστυχώς οι σωληνώσεις δεν έχουν επαρκή συντήρηση (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα όπως πλημμύρες. Για την εταιρία μας είναι σημαντικό, πριν χρειαστεί να προχωρήσουμε στις όποιες εργασίες απόφραξης, να προβαίνουμε στην συντήρηση των σωληνώσεων, έτσι ώστε να αποφεύγουμε μεγάλης έκτασης προβλήματα.

Για την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωληνώσεων απαιτείται η επιλογή ενός αξιόπιστου και έμπειρου αποφρακτικού συνεργείου. Το συνεργείο πρέπει να έχει στην κατοχή του τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής για το ξεβούλωμα παντός τύπου σωλήνων. Ακόμη, η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών σκευασμάτων χωρίς την προτροπή ενός συνεργείου αποφράξεων είναι πολύ επικίνδυνη. Ιδιαίτερα στο Λαύριο έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου έχουν διαβρωθεί σωλήνες αποχέτευσης λόγω της υπερβολικής χρήσης αποφρακτικών υγρών.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα τεράστιο στόλο υπερσύγχρονων αποχετευτικών οχημάτων, εξοπλισμένο με μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά και πιεστικά μηχανήματα. Έχουμε επίσης στην κατοχή μας οχήματα με δεξαμενές και αντλίες που αναλαμβάνουν εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και καθαρισμό φρεατίων στην περιοχή του Λαυρίου.

Πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης στο Λαύριο, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την αξιολόγηση του βουλώματος. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σίγουροι για το ποια αποφρακτικά μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες ξεβουλώματος.

Στο Λαύριο, τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής, απομακρύνουν βουλώματα ετών που δημιουργούνται από την συγκέντρωση λυμάτων. Τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων της αποχέτευσης με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή τους.

Μετά το ξεβούλωμα η εταιρία μας προσφέρει εργασίες συντήρησης με επισκευή, καθαρισμό και απολύμανση των σωλήνων. Στο Λαύριο συνεργαζόμαστε με βιοτεχνίες, καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, γραφεία, εταιρίες και καταστήματα.

Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της μπανιέρας, του νιπτήρα, της λεκάνες, του νεροχύτης, της αποχέτευσης, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α., προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλές τιμές.