Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Στεγανοποίηση φρεατίων

Η εταιρία «Αποφρακτική - Αναγνώστου» αναλαμβάνει πλήρως τη στεγανοποίηση φρεατίων αποχέτευσης αλλά και κάθε είδους φρεατίων. Εκεί δηλαδή που υπάρχει διείσδυση υγρασίας ή διαρροή υγρών είτε προς το φρεάτιο, είτε από το φρεάτιο προς τα έξω. Η αιτία αυτών των διαρροών είναι, πόροι στο υλικό από κακή κατασκευή, ρωγμές, ή διάβρωση. Η στεγανοποίηση κάποιου φρεατίου πραγματοποιείτε είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική επιφάνεια είτε και στις δύο.

Η εταιρία μας πραγματοποιεί στεγανοποιήσεις σε φρεάτια αποχετεύσεων, αντλιοστάσια, δεξαμενές, υπόγεια κτιρίων, φρεάτια ανελκυστήρων, τοιχία αντιστήριξης, τοιχία κήπων ή φρεάτια επισκεψιμότητας υπογείων αγωγών. Η στεγανοποίηση πραγματοποιείται με επάλειψη ή ψεκασμό ειδικών πολυεστερικών ρητινών.

Στεγανοποίηση φρεατίων

Η διαφοροποίηση της στεγανοποίησης των φρεατίων αποχέτευσης, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις φρεατίων, έγκειται στις διαβρωτικές ιδιότητες των λυμάτων. Οι ρητίνες στην περίπτωση αυτή είναι οξύμαχες ή εφαρμόζεται μια επιπλέον στρώση από ανθεκτική σε οξέα ρητίνη για χημική προστασία.

Τα υλικά που εφαρμόζουμε για στεγανοποίηση των φρεατίων αφενός δημιουργούν μια πλήρως στεγανή μεμβράνη που έχει πολύ καλή πρόσφυση στο τοιχίο του φρεατίου αφετέρου διεισδύουν στους πόρους του τοιχίου, δημιουργώντας σε συνεργασία με το σώμα του τοιχίου μια στεγανή μάζα μεγάλης ελαστικότητας και αντοχής σε συστολοδιαστολές. Επιπλέον είναι ταχείας σκλήρυνσης και επίσης είναι κατάλληλης σύνθεσης και ποιότητας ώστε να μην προκαλούν διάβρωση στον οπλισμό των φρεατίων.

Η στεγανοποίηση φρεατίων είναι μια ευαίσθητη εργασία που χρειάζεται ειδικές γνώσεις, εμπειρία και πολύ προσοχή για να είναι επιτυχής. Σε άλλη περίπτωση τα προβλήματα που ανακύπτουν από μια κακή στεγανοποίηση είναι τεράστια. Οι εργασίες στεγανοποίησης γίνονται από πολύ εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας «Αποφρακτική - Αναγνώστου», σεβόμενη τους πελάτες μας αλλά και τον εαυτό της, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της στεγανοποίησης φρεατίων, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο και ο πελάτης μας απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google