210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Σεπόλια

Σεπόλια

Στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές όπως τα Σεπόλια, είναι γνωστές οι παθογένειες του αποχετευτικού δικτύου. Κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων  δρόμοι και μεγάλες οδικές αρτηρίες (Λιοσίων) πλημμυρίζουν με αποτέλεσμα να απειλούνται σπίτια και ιδιοκτησίες εκτός φυσικά από την σωματική μας ακεραιότητα. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι μέρος της λύσης όμως είναι πιο σημαντική η σωστή συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης με συχνούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές φθηνά σε λογικές τιμές. Έτσι αποφεύγεται η δημιουργία βουλωμάτων και η ανάγκη μεγάλης κλίμακας αποφρακτικών εργασιών με υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα κ.α.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων τα οποία καταφθάνουν άμεσα σε κάθε γειτονιά στα Σεπόλια. Είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής, κατάλληλο εξοπλισμό ακόμα και για δύσκολες αποφράξεις, πιεστικά μηχανήματα ενώ διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες για τον καθαρισμό των φρεατίων, την εκκένωση βόθρων και την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια κ.α.

Σε δύσκολες αποφρακτικές εργασίες στα Σεπόλια χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την καταγραφή του βουλώματος. Η βιντεοκάμερα είναι τόσο μικρή που χωράει ακόμα και στο σιφώνι. Έτσι έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης των σωληνώσεων του δικτύου αποχέτευσης και επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία για το ξεβούλωμα στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Για το ξεβούλωμα και τις αποφράξεις φρεατίων και σωλήνων αποχέτευσης είναι απαραίτητη η χρήση σύγχρονων πιεστικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής. Ειδικά σε σωληνώσεις στα Σεπόλια όπου υπάρχουν πετρωμένα λύματα, η απόφραξη πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία.

Μετά τις αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων το συνεργείο μας βρίσκεται δίπλα σας με εργασίες συντήρησης στην αποχέτευση και τις σωληνώσεις της. Πραγματοποιούμε καθαρισμούς και απολυμάνσεις διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σε ιδιαίτερα καλές τιμές.

Στα Σεπόλια καλύπτουμε τις ανάγκες εταιριών, γραφείων, καταστημάτων αλλά και χώρων εστίασης όπως καφετέριες και εστιατόρια. Συνεργαζόμαστε με τον δήμο και τις δημοτικές υπηρεσίες για την απόφραξη, τον καθαρισμό και την απολύμανση δημόσιων χώρων και πλατειών.

Σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών τν Σεπολίων αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξεβουλώματος στο μπάνιο (μπανιέρα, σιφόνι, λεκάνη) ενώ απομακρύνουμε βουλώματα και από την κουζίνα (νεροχύτης). Αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων την απόφραξη της υδρορροής, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας φθηνά κορυφαίες αποφράξεις σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button