210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Επισκευές αποχετεύσεων

Η βλάβη μιας αποχέτευσης είναι μία πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση σε μια κατοικία ή σ’ ένα εργασιακό χώρο. Η επισκευή της δεν χωράει αναβολή γιατί, εκτός των άλλων, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μολύνσεων.

Το τακτικό service στις σωληνώσεις και στα φρεάτια αποχετεύσεων σε συνεργασία με την ορθή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου ενός κτιρίου καθορίζουν την ορθή λειτουργία ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος που απαιτεί η διόρθωση σε μία ενδεχόμενη βλάβη στο δίκτυο.

Επισκευή αποχέτευσης

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, τα μηχανήματα καθώς και τα υλικά που είναι απαραίτητα για την άμεση επισκευή της αποχέτευσής σας.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών μπορούμε να εντοπίσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ακριβές σημείο της βλάβης και να επέμβουμε άμεσα.

Εάν διαπιστώσετε βλάβη στην αποχέτευσή σας, καλέστε μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα καταφθάσει άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβει την επισκευή της αποχέτευσής σας και να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητά της. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, όλο το εικοσιτετράωρο και σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Θα σας προσφέρουμε ταχεία εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποφράξεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι διαχειριστές πολυκατοικιών, καταστηματάρχες και ελεύθεροι επαγγελματίες…

Γκύζη

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως το Γκύζη αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης ή της παντελούς απουσίας απόφραξης …

Παγκράτι

Παγκράτι

Εφαρμόζουμε υπηρεσίες αντλήσεων και αποφράξεων σε κάθε βουλωμένο σωλήνα, φρεάτιο ή σιφόνι του Παγκρατίου στις καλύτερες τιμές. Κατά την περίοδο του χειμώνα καθώς το Παγκράτι πλήττεται από …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button