210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Απόφραξη φρεατίου

Το φρεάτιο του αποχετευτικού συστήματος είναι ένα ειδικό κάθετο άνοιγμα που σκοπό έχει την παροχέτευση των λυμάτων ή των όμβριων στους υπόγειους αγωγούς με τους οποίους επικοινωνεί. Αν και στο στόμιο του ανοίγματος τοποθετείται πάντοτε μια σχάρα, είναι δυνατό να παρουσιαστεί φράξιμο σε κάποιο φρεάτιο.

Το φράξιμο ή βούλωμα ενός φρεατίου μπορεί να οφείλεται σε αιτίες όπως κακή κατασκευή, συσσώρευση λάσπης ή διαφόρων οικοδομικών υλικών που παρασύρονται από τη βροχή, φύλλα δέντρων και σκουπίδια ή ακόμα ανάπτυξη ριζών φυτών που εμποδίζουν τη δίοδο και προκαλούν φράξιμο.

Απόφραξη φρεατίων αποχετεύσεων

Η απόφραξη φρεατίων σε όποιο δίκτυο αποχέτευσης, μικρό ή μεγάλο κι αν ανήκουν, είναι κάτι που κατέχουμε καλά και εκτελούμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγάλη προσοχή, χάρη στον άρτιο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε όπως, αντλίες υψηλής πίεσης νερού για υδροβολή, ριζοκόπτες, περιστροφικά ελατήρια ή ακόμα πιο σύνθετο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό.

Στόχος της εταιρίας μας «Αποφρακτική Αναγνώστου» είναι να ανταποκριθούμε άμεσα και με ταχύτητα στην ανάγκη σας για απόφραξη φρεατίου, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας. Κάνοντας χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε για να διαπιστώσετε μόνοι σας αυτό που σας λέμε. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Ειδοποιήστε μας και θα είμαστε πολύ γρήγορα κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα, ευθύνη και σεβασμό σε σας και οικονομία στα χρήματά σας.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button