210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Απόφραξη φρεατίου

Το φρεάτιο του αποχετευτικού συστήματος είναι ένα ειδικό κάθετο άνοιγμα που σκοπό έχει την παροχέτευση των λυμάτων ή των όμβριων στους υπόγειους αγωγούς με τους οποίους επικοινωνεί. Αν και στο στόμιο του ανοίγματος τοποθετείται πάντοτε μια σχάρα, είναι δυνατό να παρουσιαστεί φράξιμο σε κάποιο φρεάτιο.

Το φράξιμο ή βούλωμα ενός φρεατίου μπορεί να οφείλεται σε αιτίες όπως κακή κατασκευή, συσσώρευση λάσπης ή διαφόρων οικοδομικών υλικών που παρασύρονται από τη βροχή, φύλλα δέντρων και σκουπίδια ή ακόμα ανάπτυξη ριζών φυτών που εμποδίζουν τη δίοδο και προκαλούν φράξιμο.

Απόφραξη φρεατίων αποχετεύσεων

Η απόφραξη φρεατίων σε όποιο δίκτυο αποχέτευσης, μικρό ή μεγάλο κι αν ανήκουν, είναι κάτι που κατέχουμε καλά και εκτελούμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγάλη προσοχή, χάρη στον άρτιο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε όπως, αντλίες υψηλής πίεσης νερού για υδροβολή, ριζοκόπτες, περιστροφικά ελατήρια ή ακόμα πιο σύνθετο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό.

Στόχος της εταιρίας μας «Αποφρακτική Αναγνώστου» είναι να ανταποκριθούμε άμεσα και με ταχύτητα στην ανάγκη σας για απόφραξη φρεατίου, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας. Κάνοντας χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε για να διαπιστώσετε μόνοι σας αυτό που σας λέμε. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Ειδοποιήστε μας και θα είμαστε πολύ γρήγορα κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα, ευθύνη και σεβασμό σε σας και οικονομία στα χρήματά σας.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button