210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Καθαρισμός αποχετεύσεων

Η καλή λειτουργία μιας αποχέτευσης εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή συντήρηση και τον τακτικό καθαρισμό της. Εάν δεν τηρούνται αυτές οι συνθήκες, η πιθανότητα φραξίματος και βλαβών είναι πολύ μεγαλύτερες. Εκτός αυτού, μία αποχέτευση που δεν καθαρίζεται με το σωστό τρόπο μπορεί να γίνει αιτία μόλυνσης και εστία παρασίτων, τρωκτικών κλπ.

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων. Ο καθαρισμός αυτός μπορεί να γίνει μετά από την εκκένωση βόθρου, ή, όπως είναι προτιμότερο, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καθαρισμός αποχέτευσης
Για τον καθαρισμό αποχετεύσεων χρησιμοποιούμε ισχυρές αντλίες που αναρροφούν τα λύματα και, στη συνέχεια, διοχετεύουμε νερό με υψηλή πίεση που διαλύει όλες τις ακαθαρσίες, τις λάσπες και οτιδήποτε άλλο έχει συσσωρευθεί στους αγωγούς. Τα υλικά αυτά αναρροφώνται και, με τα ειδικά βυτιοφόρα οχήματά μας, μεταφέρονται σε χώρους όπου γίνεται η επεξεργασία τους.

Η απολύμανση των αποχετεύσεων με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και η συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών ολοκληρώνουν τις εργασίες καθαρισμού. Το αποτέλεσμα των εργασιών αυτών είναι μία πεντακάθαρη αποχέτευση, χωρίς ίχνος μόλυνσης, που λειτουργεί τέλεια και που ο χρόνος λειτουργίας της παρατείνεται κατά πολύ.

Εάν επιθυμείτε ένα πλήρη καθαρισμό και μία σωστή συντήρηση της αποχέτευσής σας καλέστε μας, σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε και θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και, πάνω απ’ όλα, έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button