210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Εταιρεία
Αναγνώστου Αποφράξεις
Apofraxeis.com

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Αναζήτηση Περιοχών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ / ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Εταιρεία αποφράξεων

Για πάνω από 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ακριβείς στα ραντεβού μας και με συνέπεια στο κάθε έργο απόφραξης.

Έχουμε πετύχει την άρρηκτη σχέση εδώ και τόσα χρόνια μεταξύ μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Η εταιρία αποφράξεων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, πρωταγωνιστεί στο χώρο των αποφράξεων και αναλαμβάνει αποφράξεις κάθε είδους. Ο βασικός μας στόχος είναι να μπορούμε να καλύψουμε κάθε περιοχή, κάθε τύπο απόφραξης, και κάθε απαίτηση. Είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε, είτε για μια πολύ απλή περίπτωση, είτε για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό.

Με αρκετά χρόνια εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων, η «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ» στοχεύει στην καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Διαθέτωντας σύγχρονο στόλο και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.

Αποφρακτική Αναγνώστου - Εταιρεία αποφράξεων

Η εταιρία «Αποφράξεις Αναγνώστου» δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα αλλά καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργεί στην αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο των αποφράξεων και να είναι μια αποφρακτική εταιρία στην κορυφή. Ενημερωνόμαστε, εξοπλιζόμαστε, εκπαιδευόμαστε και πιστοποιούμαστε, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο δύσκολη απόφραξη δικτύου αποχέτευσης, ακόμα κι αν μιλάμε για το αστικό δίκτυο.

Η εταιρία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ δεν περιορίζεται μόνο στις αποφράξεις αποχετεύσεων αλλά έχει επεκταθεί με επιτυχία και σε άλλους σχετικούς τομείς. Μαζί με τον έλεγχο, την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό των δικτύων, ασχολείται επίσης με την εξ αρχής κατασκευή αποχετευτικών δικτύων. Οι εκκενώσεις βόθρων, οι υδροβολές και οι απολυμάνσεις είναι μέσα στη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται σε όλους τους σχετικούς τομείς και εκτός από αποφράξεις περιλαμβάνει, έλεγχο, επισκευή και συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, άντληση υδάτων από χώρους που έχουν πλημμυρήσει, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών, υδροβολές, απολυμάνσεις και απεντομώσεις, καθαρισμό δεξαμενών, κ.α. Οι δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν επίσης κατασκευές αποχετεύσεων και δικτύων παντός τύπου.

Η «ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ» είναι μια εταιρία απόφραξης που επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον πελάτη που τη χρειάζεται με ποιότητα, αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση.

Αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου – Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί εδώ και 24 χρόνια σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό της Αττικής.

Επικοινωνήστε με την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου που εμπιστεύονται γνωστές ιδιωτικές εταιρείες για την απόφραξή τους για τρίτη συνεχόμενη δεκαετία!

Αποφρακτική Εταιρεία Αναγνώστου

 

Αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button