210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Καθαρισμός φρεατίου

Ο τακτικός καθαρισμός και η προσεκτική συντήρηση των φρεατίων αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης βλαβών και εστιών μόλυνσης. Βοηθάει επίσης στη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των φρεατίων.

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου, εκτός από τις υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, αναλαμβάνει καθαρισμούς φρεατίων με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει.

Με τις ισχυρές αντλίες διοχετεύουμε νερό υψηλής πίεσης που παρασύρει και διαλύει όλες τις συσσωρευμένες βρωμιές, τα λίπη, τα μπάζα ή τις λάσπες που έχουν συγκεντρωθεί στο φρεάτιο και έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά το φρεάτιό σας γίνεται ξανά σαν καινούργιο. Μπορούμε επίσης να το απολυμάνουμε ψεκάζοντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Με την απολύμανση απομακρύνουμε κάθε πιθανότητα δημιουργίας εστίας μολύνσεων από παράσιτα ή τρωκτικά.

Καθαρισμός φρεατίου

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και καλά καταρτισμένο προσωπικό που χειρίζεται τα σύγχρονα μηχανήματά μας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο καθαρισμός φρεατίων και αποχετεύσεων αποτελούν για μας μια εργασία που γνωρίζουμε καλά και που, η υψηλή της ποιότητα, μας έχει προσδώσει μεγάλη αξιοπιστία στο χώρο αυτό.

Με ένα τηλεφώνημά σας, θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση του φρεατίου σας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου. Οικονομικές τιμές, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα είναι αυτά που έχουν κάνει την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου μία από τις κορυφαίες στο χώρο των αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button