210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Καθαρισμός φρεατίου

Ο τακτικός καθαρισμός και η προσεκτική συντήρηση των φρεατίων αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης βλαβών και εστιών μόλυνσης. Βοηθάει επίσης στη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των φρεατίων.

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου, εκτός από τις υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, αναλαμβάνει καθαρισμούς φρεατίων με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει.

Με τις ισχυρές αντλίες διοχετεύουμε νερό υψηλής πίεσης που παρασύρει και διαλύει όλες τις συσσωρευμένες βρωμιές, τα λίπη, τα μπάζα ή τις λάσπες που έχουν συγκεντρωθεί στο φρεάτιο και έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά το φρεάτιό σας γίνεται ξανά σαν καινούργιο. Μπορούμε επίσης να το απολυμάνουμε ψεκάζοντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Με την απολύμανση απομακρύνουμε κάθε πιθανότητα δημιουργίας εστίας μολύνσεων από παράσιτα ή τρωκτικά.

Καθαρισμός φρεατίου

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και καλά καταρτισμένο προσωπικό που χειρίζεται τα σύγχρονα μηχανήματά μας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο καθαρισμός φρεατίων και αποχετεύσεων αποτελούν για μας μια εργασία που γνωρίζουμε καλά και που, η υψηλή της ποιότητα, μας έχει προσδώσει μεγάλη αξιοπιστία στο χώρο αυτό.

Με ένα τηλεφώνημά σας, θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση του φρεατίου σας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου. Οικονομικές τιμές, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα είναι αυτά που έχουν κάνει την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου μία από τις κορυφαίες στο χώρο των αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποφράξεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι διαχειριστές πολυκατοικιών, καταστηματάρχες και ελεύθεροι επαγγελματίες…

Γκύζη

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως το Γκύζη αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης ή της παντελούς απουσίας απόφραξης …

Παγκράτι

Παγκράτι

Εφαρμόζουμε υπηρεσίες αντλήσεων και αποφράξεων σε κάθε βουλωμένο σωλήνα, φρεάτιο ή σιφόνι του Παγκρατίου στις καλύτερες τιμές. Κατά την περίοδο του χειμώνα καθώς το Παγκράτι πλήττεται από …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button