210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Παροχες & Υπηρεσιες

Επισκευή αγωγών χωρίς εκσκαφή

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια συνεχής και αυξανόμενη επιβάρυνση των αποχετευτικών δικτύων. Αυτό οφείλεται αφενός στην οικιστική ανάπτυξη και επέκταση, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των παροχών στα δίκτυα αποχέτευσης και αφετέρου στην αύξηση της έντασης των καιρικών φαινομένων με έντονες βροχοπτώσεις και αύξηση του όγκου των όμβριων. Έτσι παρουσιάζεται όλο και περισσότερο η ανάγκη επισκευής αποχετευτικών αγωγών. Η Ευρωπαϊκή νομοθεσία προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες έχει θεσπίσει αυστηρότερους νόμους για υποχρεωτική παρακολούθηση, έλεγχο και συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων.

Η εταιρεία μας «Αποφρακτική – Αναγνώστου» ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και τεχνολογικές απαιτήσεις για τη συντήρηση και επισκευή αγωγών, έχει υιοθετήσει σύγχρονες μεθόδους επισκευής χωρίς εκσκαφή (no-dig), εμπλουτίζοντας τον εξοπλισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτουν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο το θέμα των επισκευών αγωγών. Η τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται όχι μονάχα στα δίκτυα αποχέτευσης αλλά και στα δίκτυα ύδρευσης. Οι πελάτες μας, στους οποίους εφαρμόζουμε αυτή τη μέθοδο είναι δημόσιοι οργανισμοί, τεχνικές εταιρίες, επιχειρήσεις καθαρισμού, βιομηχανικές μονάδες και ιδιώτες.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε ως «Αποφρακτική – Αναγνώστου» για την αποκατάσταση των αγωγών είναι το no-dig ρομποτικό σύστημα επισκευής Point System. Όταν εντοπιστεί φθορά ή βλάβη σε κάποιον αγωγό, το ρομποτικό σύστημα κινούμενο εσωτερικά του αγωγού, οδηγείται ακριβώς στο σημείο του προβλήματος και εφαρμόζει περιφερειακά μια οπλισμένη μεμβράνη που είναι εμποτισμένη με ειδικές ρητίνες αποκαθιστώντας τη βλάβη. Η είσοδος του ρομπότ μέσα στον αγωγό γίνεται μέσω του πλησιέστερου φρεατίου.

Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης, από τσιμέντο, μπετόν, κεραμικούς ή πλαστικούς και για διατομές από Φ100 ως Φ800. Φροντίζουμε δε, σαν εταιρία, οι ρητίνες που χρησιμοποιούμε να είναι ελαστικές και πολύ ανθεκτικές. Επίσης δίνουμε μεγάλη σημασία ώστε οι εν λόγω ρητίνες να είναι ατοξικές, υγειονομικά ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι βλάβες που αποκαθίστανται με το σύστημα point system είναι, η επισκευή ρηγμάτων και διαρροών, και η επισκευή των οικιακών ή άλλων συνδέσεων. Η ανίχνευση του προβλήματος επιτυγχάνεται μέσω της ρομποτικής κάμερας που εισέρχεται και διατρέχει εσωτερικά τον αγωγό. Το σύστημα που εφαρμόζουμε επιτρέπει τη λειτουργία του δικτύου, κλείνοντας μόνο το σημείο του αγωγού που γίνεται η επισκευή. Η τοπική αποκατάσταση του προβλήματος, σημαίνει ταχύτητα στη διαδικασία αλλά και σημαντική μείωση του κόστους των εργασιών.

Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει ως εταιρία «Αποφρακτική – Αναγνώστου» να ακολουθούμε αξιόπιστες αλλά και μοντέρνες μεθόδους και να κρατάμε υψηλά στάνταρντ ποιότητας και αξιοπιστίας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται.

Όχημα επισκευής αποχετευτικών αγωγών χωρίς εκσκαφή

Στείλε την σελίδα

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button