210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα

Νέα Χαλκηδόνα

Η Νέα Χαλκηδόνα είναι μια από τις περιοχές βόρεια των Αθηνών (ανήκει στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας) που συχνά ταλαιπωρείται από πλημμύρες και χρειάζεται συνεργεία αποφράξεων, εξαιτίας των βροχών και της μεταφοράς υλών και λάσπης από γειτονικές εξοχικές περιοχές. Οι ροές των υδάτων, τα φύλλα και το χώμα ξεκινούν από τοποθεσίες με υψόμετρο και καταλήγουν σαν χείμαρρος στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Εισβάλλουν σε υπόγεια καταστήματα και σε γκαράζ, σε κατοικίες και σε κλιμακοστάσια πολυκατοικιών, με αποτέλεσμα μια σειρά από δυσάρεστα πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά αυτά προκαλούν βουλώματα σε φρεάτια και σε βόθρους, καταστρέφοντας απροσδόκητα την εύρυθμη λειτουργία μιας πολυκατοικίας, μιας επαγγελματικής στέγης ή ενός χώρου εστίασης στη Νέα Χαλκηδόνα.

Εμείς είμαστε σταθερά στο πλευρό των πολιτών της Νέας Χαλκηδόνας, για τις έκτακτες αλλά και για τις πάγιες εργασίες στα δίκτυα της αποχέτευσης, όπως για παράδειγμα για την απολύμανση των βόθρων και τη συντήρηση των σωληνώσεων. Όλες οι υπηρεσίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων προσφέρονται πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε όλη τη Νέα Χαλκηδόνα!

Εκτός από την άντληση υδάτων στις πλημμύρες, επίσης αποφράσσουμε σωληνώσεις και φραγμένα σιφώνια σε νεροχύτες, σε μπάνια και σε αυλές. Χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά και πολύ αποτελεσματικές μεθόδους. Μάθετε περισσότερα για την εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε στη Νέα Χαλκιδόνα και για την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

Εξειδικευόμαστε στην άντληση των υδάτων και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα (μηχάνημα υδροβολής, πιεστικό μηχάνημα) σε κάθε περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Όμως, για να μην πλημμυρίζουν τα κτίρια και οι αποχετεύσεις τους εξαιτίας των βροχοπτώσεων, συστήνουμε την προληπτική συντήρηση και την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων σε ετήσια βάση. Τηλεφωνήστε μας και εμπιστευτείτε την καλύτερη εταιρία αποφράξεων σε ολόκληρη την Αττική, με τα φθηνότερα πακέτα προσφορών. Θα επισκεφτούμε το χώρο σας και θα σας προτείνουμε τις ενέργειες που έχει ανάγκη η εγκατάστασή σας.

Αναλαμβάνουμε τις επιμέρους αποφράξεις στο δίκτυο των σωληνώσεων, αφού πρώτα εντοπίσουμε τις βλάβες μέσα τους με πραγματικά χαμηλό κόστος. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα και εντοπίζουμε τα προβληματικά σημεία που χρειάζονται παρέμβαση. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από την κάμερα μάς υποδεικνύουν την καταλληλότερη αποφρακτική μέθοδο, αλλά και το αποφρακτικό μηχάνημα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Αττική και ειδικά στη Νέα Χαλκηδόνα. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των διαχειριστών πολυκατοικιών, των κατοίκων και των επιχειρηματιών σε κάθε γειτονιά της περιοχής. Καταφτάνουμε άμεσα στο χώρο σας στις έκτακτες ανάγκες και παρέχουμε τις σωστές λύσεις, χάρη στην αποτελεσματικότητα του σύγχρονου στόλου μας και στην εμπειρία του ικανού συνεργείου μας στις αποφράξεις. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής της αποφρακτικής μας εταιρίας είναι σταθερά στη διάθεση των πολιτών της Νέας Χαλκηδόνας. Αποφρακτικές υπηρεσίες άριστης ποιότητας, με πολύ καλές τιμές, απόλυτα εναρμονισμένες με τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button