Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Νέα Μάκρη - 22990 66488

Απόφραξη στη Νέα Μάκρη
Στην Νέα Μάκρη και σε ολόκληρη την βορειοανατολική Αττική συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία, οργανωμένες πλαζ και παραλίες, χώρους εστίασης, καφετέριες και καταστήματα προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες απόφραξης. Η εταιρία μας αναλαμβάνει το ξεβούλωμα και τον καθαρισμό όλων των σωλήνων αποχέτευσης ενώ προχωράμε και στην εξολοκλήρου συντήρηση και απολύμανση των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου, των κεντρικών στηλών αποχέτευσης, των βόθρων των φρεατίων, αποφράξεις βουλωμένων σωλήνων κ.α.

Η συντήρηση περιλαμβάνει την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων και των αποχετεύσεων. Στη Νέα Μάκρη χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά μέσα όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού που απομακρύνουν κάθε είδους βουλώματος.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε φτάνει άμεσα σε κάθε σημείο της Νέας Μάκρης παρέχοντας ποιοτικές αποφράξεις με μικρό κόστος. Τα αποφρακτικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με δεξαμενές για εργασίες άντλησης υδάτων και εκκενώσεις βόθρων. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής χάρη στην τεράστια ισχύ τους, απομακρύνουν πετρωμένα λύματα από τα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης.

Η μη τακτική συντήρηση (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) του αποχετευτικού δικτύου στη Νέα Μάκρη έχει ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση και το βούλωμα υδρορροών, σωλήνων αποχέτευσης κεντρικών στηλών αποχέτευσης κ.α. Τα λύματα πετρώνουν εμποδίζοντας την φυσιολογική ροή των υπολοίπων. Στο σημείο αυτό οι αποφράξεις είναι αναγκαίες.

Φημισμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία, καφετέριες και καταστήματα στη Νέα Μάκρη μας εμπιστεύονται για τις κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επίσης στη περιοχή της Νέας Μάκρης αναλαμβάνουμε την απόφραξη σε γραφεία, σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κ.α. Ξεμπερδεύετε μια για πάντα με βουλώματα που αφορούν σιφώνια, μπανιέρες, λεκάνες, νιπτήρες, φρεάτια, αποχετεύσεις κ.α.

Πριν την έναρξη των αποφρακτικών εργασιών, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στο προβληματικό σημείο. Με αυτό τον τρόπο έχουμε πλήρη εικόνα του βουλώματος. Έτσι επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα (υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα) για το ξεβούλωμα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε για κάθε τύπο αποφράξεων.

Η εταιρία μας έχει γίνει συνώνυμο της απόφραξης στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Η αξιοπιστία μας, οι χαμηλές τιμές μας, τα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google