Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή - 210 6816321

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην σωστή συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης, των φρεατίων και των βόθρων για την αποφυγή πλημμυρών μεγάλης κλίμακας και την διατήρηση της σωστής δημόσιας υγιεινής. Το ίδιο ισχύει και για σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Η τακτική συντήρηση των κεντρικών στηλών αποχέτευσης (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) εκμηδενίζει την πιθανότητα εμφάνισης βουλωμάτων.

Η αποφρακτικές εργασίες πρέπει να πραγματοποιούνται από εξιδανικευμένα συνεργεία απόφραξης. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών σκευασμάτων για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου που πωλούνται στο εμπόριο, μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να διαβρώσει τους σωλήνες.

Στην Αγία Παρασκευή, τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού, τα ριζοκοπτικά μας και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μηχανήματα, απομακρύνουν κάθε είδος βουλώματος. Αμέσως μετά την απόφραξη προχωράμε στην συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης με την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση τους.

Ο μεγάλος στόλος των αποφρακτικών οχημάτων μας, φτάνει και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο της Αγίας Παρασκευής. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και μεγάλες δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό των φρεατίων και τις εκκενώσεις βόθρων.

Πριν προχωρήσουμε στην απόφραξη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την αξιολόγηση του βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα για το ξεβούλωμα.

Πολλά σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή μας εμπιστεύονται για την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, της μπανιέρας, του σιφονιού, της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της υδρορροής κ.α.

Η επισκευή και η απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων δεν αρκεί για την εύρυθμη λειτουργία τους. Η συντήρηση, ο καθαρισμός και οι απολύμανσή τους είναι μείζονος σημασίας. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν τα πετρωμένα λύματα στα τοιχώματα των σωλήνων που εμποδίζουν την ροή των υπόλοιπων λυμάτων και προκαλούν υπερχείλιση και βουλώματα.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, χώρους εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες και πολυκατοικίες προσφέροντας τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.