210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων. Η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία σε αποφράξεις στην περιοχή του Μαρκόπουλου, γνωρίζοντας ακριβώς τις παθογένειες του αποχετευτικού δικτύου και τις εργασίες που χρειάζονται για την συντήρησή του.

Σε προβληματικές αποχετευτικές σωληνώσεις του Μαρκοπούλου, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα ανάλογα με τον τύπο βουλώματος. Τα σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μέσα που διαθέτουμε εγγυώνται το άμεσο και γρήγορα ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του νεροχύτη, του σιφονιού, του νεροχύτη κ.α.

Στο Μαρκόπουλο αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τις αποφράξεις, την συντήρηση των αποχετευτικών σωληνώσεων αναλαμβάνοντας το ξεβούλωμα τους, την επισκευή τους, τον καθαρισμό τους και την απολύμανση τους. Συνεργαζόμαστε με καταστήματα, εταιρίες, καφετέριες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα και παντός τύπου επιχειρήσεις προσφέροντας τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες άμεσα και με χαμηλό κόστος.

Ειδικά στο Μαρκόπουλο όπου το αποχετευτικό δίκτυο χαρακτηρίζεται τουλάχιστον προβληματικό είναι σημαντικό να υπάρχουν άμεσες και αξιόπιστες αποφρακτικές υπηρεσίες. Πριν προβούμε σε οποιοδήποτε ενέργεια προχωράμε στην βιντεοσκόπηση του προβληματικού σωλήνα με την ειδική βιντεοκάμερα. Έτσι αξιολογούμε το βούλωμα και προχωράμε στην απόφραξη χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα.

Επεμβαίνουμε ακόμα σε φρεάτια και βόθρους πραγματοποιώντας άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας, μετά το ξεβούλωμα, για την τακτική συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση). Σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα και σπίτια στο Μαρκόπουλο αναλαμβάνουμε την απόφραξη των όρθιων στηλών, την απόφραξη των υδρορροών κ.α. Ειδικά οι υδρορροές πρέπει να συντηρούνται τακτικά καθώς φερτές ύλες, φύλλα, χώμα και σκουπίδια προκαλούν το βούλωμά τους.

Τα πιεστικά μηχανήματα αποφράξεων και τα μηχανήματα υδροβολής ξεβουλώνουν άμεσα αποχετευτικούς σωλήνες ακόμα και όταν έχουμε μεγάλο όγκο πετρωμένων λυμάτων στα τοιχώματά τους.
Η εταιρία μας χρόνια τώρα στο χώρο έχει γίνει συνώνυμο της απόφραξης στο Μαρκόπουλο. Επεμβαίνουμε άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button