210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην σωστή συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης, των φρεατίων και των βόθρων για την αποφυγή πλημμυρών μεγάλης κλίμακας και την διατήρηση της σωστής δημόσιας υγιεινής. Το ίδιο ισχύει και για σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Η τακτική συντήρηση των κεντρικών στηλών αποχέτευσης (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) εκμηδενίζει την πιθανότητα εμφάνισης βουλωμάτων.

Οι αποφρακτικές εργασίες πρέπει να πραγματοποιούνται από εξιδανικευμένα συνεργεία απόφραξης και όσο το δυνατόν σε μικρό κόστος. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών σκευασμάτων για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου που πωλούνται στο εμπόριο, μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να διαβρώσει τους αποχετευτικούς σωλήνες.

Στην Αγία Παρασκευή, τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού, τα ριζοκοπτικά μας και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μηχανήματα, απομακρύνουν κάθε είδος βουλώματος. Αμέσως μετά την απόφραξη προχωράμε στην συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης με την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση τους.

Ο μεγάλος στόλος των αποφρακτικών οχημάτων μας, φτάνει και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο της Αγίας Παρασκευής. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και μεγάλες δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την άντληση υδάτων, τις αποφράξεις σωληνώσεων, τον καθαρισμό των φρεατίων και τις εκκενώσεις βόθρων.

Πριν προχωρήσουμε στην απόφραξη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την αξιολόγηση του βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα για το ξεβούλωμα.

Πολλά σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή μας εμπιστεύονται για την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, της μπανιέρας, του σιφονιού, της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της υδρορροής κ.α.

Η επισκευή και η απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων δεν αρκεί για την εύρυθμη λειτουργία τους. Η συντήρηση, ο καθαρισμός και οι απολύμανσή τους είναι μείζονος σημασίας. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν τα πετρωμένα λύματα στα τοιχώματα των σωλήνων που εμποδίζουν την ροή των υπόλοιπων λυμάτων και προκαλούν υπερχείλιση και βουλώματα.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής παρέχουμε για πάνω από 20 χρόνια αξιόπιστες αποφράξεις. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, χώρους εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες και πολυκατοικίες προσφέροντας τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button