210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης και σχετίζεται με σπίτια, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, εστιατόρια και άλλα. Και όλες αυτέ οι υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Είναι γεγονός ότι τα δίκτυα αποχέτευσης, χρειάζονται τακτικά συντήρηση από εταιρείες αποφράξεων. Ειδικότερα σε περιοχές που βρίσκονται στους πρόποδες βουνών, όπως η περιοχή των Γλυκών Νερών, με τις βροχές κατεβαίνουν φερτά υλικά όπως λάσπες, φύλλα, κλαδιά, σκουπίδια, πέτρες κ.α. που πέφτουν μέσα στα δίκτυα όμβριων, μέσα από τις σχάρες των φρεατίων και τις υδρορροές και φράζουν τις αποχετεύσεις και τα δίκτυα. Όταν λοιπόν δεν πραγματοποιούνται τακτικά αποφράξεις καθώς και η συντήρηση και ο καθαρισμός αυτών των αγωγών, των φρεατίων και των σχαρών είναι ελλιπής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και ταυτόχρονα κίνδυνος, με μια μεγάλη βροχόπτωση να προκληθούν σοβαρές πλημμύρες.

Επίσης στα δίκτυα λυμάτων των Γλυκών Νερών καθώς και στα δίκτυα ομβρίων, μετά από κάθε εργασία καθαρισμού ή απόφραξης, είναι απαραίτητη η απολύμανση. Η συσσώρευση υλικού στα τοιχώματα των αγωγών και των φρεατίων, βοηθάει στην ανάπτυξη μικροβίων, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης και καθιστώντας ορατούς τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Είναι ως εκ τούτου επιβεβλημένα ο καθαρισμός και η συντήρηση των δικτύων και των στοιχείων της αποχέτευσης και μάλιστα από εξειδικευμένο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρία μας έχει αποκτήσει για το στόλο της εξοπλισμό αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας όπως ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, κ.α. και μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία υπεύθυνα και εγγυημένα, με απόλυτη επιτυχία στα Γλυκά Νερά. Ο στόχος μας είναι να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και ταχύτατα για οποιαδήποτε ανάγκη, σε οποιαδήποτε ζήτηση και σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Για το λόγο αυτό φροντίσαμε να εξοπλιστούμε με αποφρακτικά μηχανήματα που εκτελούν ταχύτατα εργασίες απόφραξης φρεατίων, εκκένωσης βόθρων, καθαρισμού, απολύμανσης αλλά και άντλησης υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας υπογείων.

Είναι προτιμότερο πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία απόφραξης, να γίνει αξιολόγηση του προβλήματος για να αποσταλούν τα κατάλληλα μηχανήματα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε εξοπλισμένοι με ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας που εισέρχεται στους αγωγούς και τα φρεάτια και δίνει μια καθαρή εικόνα της κατάστασης σε κάθε αποχετευτικό αγωγό που ελέγξουμε στα Γλυκά Νερά.

Με την υψηλή εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό μας, καταφέρνουμε να επέμβουμε σε δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων, απομακρύνοντας από τα δίκτυα αποχέτευσης λύματα που είναι πετρωμένα πλέον. Έτσι, αλλά και για τις χαμηλές τιμές μας, δεν είναι παράξενο ότι είμαστε στην πρώτη θέση προτίμησης για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια και γενικότερα επιχειρήσεις στα Γλυκά Νερά.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button