210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κάντζα

Κάντζα

Η περιοχή της Κάντζας συνήθως πλήττεται από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα το χειμώνα λόγω του βουνού Υμηττού. Οι απαιτήσεις για αντλήσεις και αποφράξεις είναι μεγάλες καθώς τα νερά, μεταφέροντας σε μεγάλες ποσότητες φύλλα και χώμα από τις κοντινές εξοχικές περιοχές, εισβάλλουν στα υπόγεια και στα ισόγεια των μονοκατοικιών, των πολυκατοικιών, των καταστημάτων και των γραφείων. Σαν αποτέλεσμα οι βόθροι και τα φρεάτια βουλώνουν και τότε υπάρχει η ανάγκη για άντλησης των υδάτων το ταχύτερο δυνατόν. Μάλιστα, μετά την αποκατάσταση της καταστροφής, οι προληπτικές εργασίες με σκοπό την αποτροπή παρόμοιων δυσάρεστων συνθηκών, καθίστανται απαραίτητες.

Η αποφρακτική εταιρία μας δραστηριοποιείται ενεργά στο Δήμο Παλλήνης, παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες σε κτήρια όπως είναι οι μονοκατοικίες της Κάντζας, οι χώροι εστίασης, οι καφετέριες και οι λοιπές επαγγελματικές στέγες της περιοχής σε κόστος αρκετά μικρό. Αναλαμβάνουμε μέσα από τις αποφράξεις να αποκαταστήσουμε κάθε τύπο βουλώματος βόθρου, χάρη στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, όπως τα πιεστικά μηχανήματα μας ή τα μηχανήματα υδροβολής.

Στην Κάντζα, δραστηριοποιούμαστε και σε μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι η αποκατάσταση βουλωμένων σιφονιών σε πατώματα μπάνιων και αυλές, αλλά και το ξεβούλωμα νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, αλλά και άρτιες και αποτελεσματικές πρακτικές. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας παρέχουν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων στις χαμηλότερες τιμές των Ανατολικών Προαστίων της Αττικής!

Οι μονοκατοικίες στη περιοχή της Κάντζας συνήθως διαθέτουν δεντρόφυτες αυλές. Τα υπολείμματα από τα παλιά δέντρα ενδεχομένως να απειλούν τώρα την ασφάλεια του υπόγειου αποχετευτικού συστήματος του σπιτιού σας. Εμείς διαθέτουμε ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα απόφραξης για να απαλλάξουμε το οικόπεδό σας ή το όμορό του από απομεινάρια φυτικών υλών, που ενδέχεται να κάνουν ζημιά στο αποχετευτικό σύστημα της οικίας, του καταστήματος ή της επιχείρησής σας.

Για τον έλεγχο και την απόφραξη των βουλωμάτων στους σωλήνες, μεταχειριζόμαστε σύγχρονες τεχνικές, συνώνυμες με κορυφαίες αποφρακτικές μεθόδους. Με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που εισάγεται στο εσωτερικών του αποχετευτικού δικτύου, συγκεντρώνουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας υποδείξουν το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα για την αποκατάσταση των βλαβών στις σωληνώσεις.

Εξαιτίας των ποιοτικών υπηρεσιών (αποφράξεις, απολυμάνσεις, εκκενώσεις, καθαρισμοί και αντλήσεις) που παρέχουμε άμεσα και αποτελεσματικά στην Κάντζα, έχουμε κατακτήσει διαχρονικά την εκτίμηση των ελεύθερων επαγγελματιών, των ιδιοκτητών μονοκατοικιών και βιλλών. Αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους και μας γεμίζει με όρεξη για περισσότερη προσφορά υπηρεσιών σε χαμηλότερες τιμές. Αναλαμβάνουμε κάθε στιγμή τεχνικές εργασίες σε κτηριακές εγκαταστάσεις στην Κάντζα, σε έκτακτες ή σε προληπτικές συνθήκες. Γνωρίστε λοιπόν σήμερα τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες στα Ανατολικά Προάστια της Αττικής!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button