210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις αποφράξεις, καθαρισμούς, απολυμάνσεις και όλες τις υπηρεσίες που θα επαναφέρουν τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και σε πολύ χαμηλό κόστος. Επειδή η Παιανία βρίσκεται στις παρυφές του Υμηττού, έχει ως αποτέλεσμα χώμα, φερτές και οργανικές ύλες να προκαλούν βουλώματα στο δίκτυο αποχέτευσης. Είναι μείζονος σημασίας η τακτική πραγματοποίηση αποφρακτικών εργασιών όπως η συντήρησή των σωληνώσεων με επισκευές, αποφράξεις σιφονιών, καθαρισμούς και απολυμάνσεις για την αποφυγή πλημμύρων.

Για την επίλυση προβλημάτων στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης πρέπει να επιλέγονται έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία που να διαθέτουν σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και σε καλές τιμές. Πολλές φορές στην Παιανία έχουμε βρει διαβρωμένους σωλήνες λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών. Οι αποφρακτικές εργασίες είναι σημαντικό να αναλαμβάνονται από αποφρακτικά συνεργεία για την αποφυγή περαιτέρω ζημιάς.

Η εταιρία μας διαθέτει υπερσύχρονα αποφρακτικά μέσα, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε είδους ξεβουλώματος. Είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής αλλά και αντλίες και δεξαμενές για άντληση υδάτων και καθαρισμό φρεατίων. Μετά την απόφραξη και την επισκευή των σωλήνων του δικτύου αποχέτευσης στην Παιανία, αναλαμβάνουμε την συντήρηση του προχωρώντας στον καθαρισμό και την απολύμανσή του με λίγα χρήματα.

Τα μηχανήματα υδροβολής – απόφραξης καθώς και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν βουλώματα που έχουν δημιουργηθεί από λύματα τα οποία με την πάροδο του χρόνου έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Για την ασφαλή επιλογή των κατάλληλων αποφρακτικών μηχανημάτων για το ξεβούλωμα, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία καταγράφει το πρόβλημα.

Στην Παιανία συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, εταιρίες, καταστήματα και χώρους εστίασης. Σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις σωλήνων, το ξεβούλωμα της μπανιέρας, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της υδρορροής, του σιφονιού κ.α.

Προσφέρουμε πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις αποφρακτικές εργασίες, από την απόφραξη, την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωληνώσεων μέχρι την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Στην Παιανία χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής κερδίζοντας την εμπιστοσύνη την πελατών μας με την άμεση εξυπηρέτηση μας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button