210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Παπάγου

Παπάγου

Στον οικισμό Παπάγου, η εταιρία μας αναλαμβάνει να εκτελέσει κάθε εργασία οικονομικά, που σχετίζεται με αποφράξεις, αντλήσεις και απολυμάνσεις στο δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής. Ονομάζεται περιοχή ή οικισμός Παπάγου από το Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ο οποίος αργότερα έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η περιοχή Παπάγου ξεχωρίστηκε για τους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού, οι οποίοι είχαν πληγεί με πολλούς τρόπους από την Κατοχή και τον Εμφύλιο. Τα θεμέλια της πρώτης κατοικίας του Παπάγου μπήκαν το 1952. Έκτοτε, η περιοχή, στους πρόποδες του Υμηττού, έχει γνωρίσει ανάπτυξη, με παράλληλη επέκταση του αποχετευτικού δικτύου. Σήμερα ανήκει διοικητικά στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού και φιλοξενεί αρκετές αποφρακτικές εταιρείες.

Είναι επόμενο λοιπόν, τα αποχετευτικά δίκτυα της περιοχής με την επέκτασή τους να επιβαρύνονται ιδιαίτερα και έτσι να χρειάζονται όλο και περισσότερη φροντίδα από υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού σε σιφόνια, φρεάτια, βόθρους και σωληνώσεις αποχετεύσεων. Η μορφολογία του εδάφους του οικισμού Παπάγου είναι τέτοια ώστε χρήζει τακτικής συντήρησης των δικτύων αποχέτευσης σπιτιών, καταστημάτων σχολείων επαγγελματικών χώρων αλλά και του δημόσιου δικτύου ή του δικτύου όμβριων. Η συντήρηση και η επισκευή – καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου έχει να κάνει με αποφράξεις, απολυμάνσεις, καθαρισμούς, αντλήσεις υδάτων και αφορά τμήματα του δικτύου όπως αποχετεύσεις, σωληνώσεις, υδρορροές, σιφώνια, βόθρους, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες και άλλα.

Η αποφρακτική εταιρεία μας, συμμετέχοντας ενεργά στις αυξημένες ανάγκες του οικισμού Παπάγου, δεν φείδεται χρόνου και κόπου, όντας επιπλέον εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα, αποτελεσματικά και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις αποφράξεων και συντήρησης δικτύων αποχέτευσης της περιοχής Παπάγου. Στόχος μας είναι να λύνουμε τα προβλήματα της περιοχής που αφορούν στις αποχετεύσεις με τέτοιο τρόπο ώστε οι κάτοικοι του Παπάγου να μας εμπιστεύονται απόλυτα. Η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα και οι χαμηλές τιμές μας είναι η αιτίες για την εμπιστοσύνη των κατοίκων, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και αποδεικνύοντας ότι η πρωτοπορία ποτέ δεν είναι υπόθεση τύχης.

Το σύνολο των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει εκτός των άλλων, μηχανικές ατσαλίνες για ξεβούλωμα, μηχανήματα υδροβολής απόφραξης, αντλίες άντλησης υδάτων, ριζοκοπτικά και πιεστικά μηχανήματα κατάλληλα για υπηρεσίες στο αποχετευτικό δίκτυο. Δεν θα μπορούσαμε όμως να θεωρούμε την εταιρία μας μια σύγχρονη εταιρία αποφράξεων, αν δεν περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό μας η κάμερα υψηλής ευκρίνειας για διάγνωση προβλημάτων και εντοπισμό σημείων εμπλοκής με ακρίβεια, συσκευή που γλιτώνει τους πελάτες μας και εμάς από χαμένο χρόνο και μεγάλη ταλαιπωρία.

Δεν είναι κάτι τόσο απρόσμενο για μας, ως εκ τούτου, που βρισκόμαστε στην κορυφή της προτίμησης των κατοίκων του Παπάγου. Αυτό βέβαια δεν μας ησυχάζει, αλλά μάλλον μας ενεργοποιεί περισσότερο ώστε με την άψογη εξυπηρέτησή μας και τις χαμηλές τιμές μας να διατηρήσουμε υψηλά αυτή την εμπιστοσύνη επειδή η επιλογή μας από τους κατοίκους του Παπάγου για αποτελεσματικές αποφράξεις δεν είναι κάτι διόλου ευκαταφρόνητο για μας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button