210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια και βουλωμένα φρεάτια με την υψηλότερη δυνατή τεχνογνωσία που απαιτείται να έχει μία έμπειρη ομάδα παροχής αποφράξεων.

Το Πόρτο Ράφτη βρίσκεται στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού και απέχει επτά χιλιόμετρα από το Μαρκόπουλο. Ονομάζεται και Λιμήν Μεσογαίας. Ανήκε ανέκαθεν στο Δήμο Μαρκοπούλου και ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 7200 περίπου μόνιμους κατοίκους με τάσεις ανόδου. Τους καλοκαιρινούς δε μήνες, οι παραθεριστές φτάνουν περίπου τους 90.000. Το Πόρτο Ράφτη μαζί με το Κορωπί, το Μαρκόπουλο, και την Κερατέα γνώρισαν απότομη οικιστική ανάπτυξη το 2004, αλλά χωρίς ταυτόχρονα να αναπτυχθεί σε ανάλογο μέτρο και το δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής. Η επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης κατά συνέπεια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σημαντική με αποτέλεσμα οι αποφράξεις να είναι επιτακτικές. Επιλέον αυτού, είναι γνωστό λοιπόν το πρόβλημα του συστήματος αποχέτευσης που αντιμετωπίζει το Πόρτο Ράφτη και ολόκληρη η περιοχή των Μεσογείων, λόγω έλλειψης κατάλληλης υποδομής και σωστού σχεδιασμού.

Είναι λογικό και αναγκαίο, κάτω από τέτοιες συνθήκες, τα αποχετευτικά δίκτυα των κτηρίων όπως σπίτια, εξοχικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα του Πόρτο Ράφτη να έχουν ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης, καθαρισμού και ενίοτε απόφραξης, κάτι που η εταιρία μας είναι διαθέσιμη, εξοπλισμένη και ικανή να πραγματοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί λοιπόν η εταιρία μας να επέμβει ανά πάσα στιγμή, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, σε βουλωμένες μπανιέρες, σιφώνια, νιπτήρες, λεκάνες, σωληνώσεις, υδρορροές και γενικότερα αποχετευτικά στοιχεία, όπως επίσης σε δημόσια δίκτυα, όπως φρεάτια, υπονόμους, αγωγούς, σχάρες όμβριων κ.α. με σίγουρη επιτυχία έχοντας πεπειραμένο και καταρτισμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την περιοχή του Πόρτο Ράφτη, είναι η αναγκαιότητα τα δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων και όμβριων υδάτων να είναι ανοιχτά χωρίς φραξίματα, όπως επίσης να καθαρά και απολυμασμένα. Ο λόγος είναι ότι οι φραγμένοι και μολυσμένοι αγωγοί αποχέτευσης λυμάτων ή όμβριων, σε δεδομένη πλημμύρα λόγω έντονης βροχόπτωσης, μπορούν να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στη θάλασσα, μολύνοντας τα νερά και προκαλώντας θέματα στην υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών του Πόρτο Ράφτη. Έτσι οι αποφράξεις σε συνδυασμό με τις αντλήσεις υδάτων συμβάλλουν αναμφισβήτητα σε ένα καλύτερο περιβάλλον.

Ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μαζί με την εμπειρία του προσωπικού μας και τη συνεργασία που έχουμε σε μόνιμη βάση με επιστήμονες του Περιβάλλοντος, μας επιτρέπει να μπορούμε να επέμβουμε αποτελεσματικά σε τέτοιες περιπτώσεις καθαρισμών και αποφράξεων, ώστε να εξασφαλίσουμε την καθαριότητα και την υγιεινή των δικτύων αποχέτευσης, απομακρύνοντας τον οποιοδήποτε κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Βασική επιδίωξη της εταιρία μας, είναι να βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή, δίπλα στους κατοίκους του Πόρτο Ράφτη, προσφέροντας τη βοήθειά μας και συμβάλλοντας με όλη μας τη διάθεση στην καθαριότητα και τη λειτουργικότητα των δικτύων αποχέτευσης της περιοχής Πόρτο Ράφτη με αποτελεσματικές και κυρίως οικονομικές αποφράξεις.

Τα μηχανήματα μας και ο εξοπλισμός μας, σε συνδιασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, την κατάρτιση και τη συνέπειά μας, μας έχουν δώσει την πρώτη θέση μέχρι σήμερα στην επιλογή των κατοίκων του Πόρτο Ράφτη για πετυχημένη απόφραξη και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε αυτή τη θέση.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button