210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Σπάτα

Σπάτα

Στα Σπάτα συχνά παρατηρούνται προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης, κυρίως λόγο της ελλιπούς συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Καθώς το πρόβλημα διογκώνεται, τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα όπως υπερχείλιση των σωληνώσεων και πλημμύρες. Η συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης, ο καθαρισμός, η απολύμανση, η επισκευή και η απόφραξη τους, πρέπει να γίνεται με μικρό κόστος από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία διαθέτουν και όλα τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα όπως πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής, αντλίες κ.α.

Διαθέτουμε ένα τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που εξυπηρετεί όλη την επικράτεια των Σπάτων, ακόμα και γειτονιές στις παρυφές της Πεντέλης, και του Υμηττού σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές για αποφράξεις που ξεχωρίζουν. Οι φερτές ύλες από τους γύρω ορεινούς όγκους προκαλούν προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο των Σπάτων. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα και ριζοκοπτικά έτσι ώστε να απομακρύνονται σκουπίδια και χώματα που προκαλούν βουλώματα και υπερχειλίσεις.

Στα Σπάτα, αναλαμβάνουμε επίσης και την άντληση υδάτων, τον καθαρισμό των φρεατίων και την εκκένωση των βόθρων οικονομικά αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικά. Μετά την απόφραξη και την επισκευή, το συνεργείο μας πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης προχωρώντας στον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου.

Συχνά προκαλούνται βουλώματα στις σωληνώσεις λόγω των λυμάτων τα οποία με την πάροδο του χρόνου έχουν πετρώσει. Έτσι η ομαλή ροή τους εμποδίζεται κάνοντας επιτακτική την ανάγκη του άμεσου ξεβουλώματος. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί για τις αποφράξεις πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές που απομακρύνουν επιτυχώς λύματα και βουλώματα δεκαετιών σε όλα τα Σπάτα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στην περιοχή των Σπάτων, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα των προβληματικών αποχετευτικών σωλήνων, αξιολογούμε το βούλωμα με μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία καταγράφει το πρόβλημα. Με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, γραφεία, εταιρίες, χώρους εστίασης, εστιατόρια και καταστήματα προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης (καθαρισμός, επισκευή, απολύμανση). Εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους συνεργαζόμαστε και με σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στα Σπάτα αναλαμβάνοντας εργασίες που αφορούν το ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του σιφονιού, της αποχέτευσης, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button