210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Παγκράτι

Παγκράτι

Εφαρμόζουμε υπηρεσίες αντλήσεων και αποφράξεων σε κάθε βουλωμένο σωλήνα, φρεάτιο ή σιφόνι του Παγκρατίου στις καλύτερες τιμές. Κατά την περίοδο του χειμώνα καθώς το Παγκράτι πλήττεται από έντονα καιρικά φαινόμενα και ξαφνικές ροές υδάτων εξαιτίας των λόφων της περιοχής. Σαν αποτέλεσμα, τα υπόγεια και οι χώροι στάθμευσης αντιμετωπίζουν πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν. Το Παγκράτι είναι μια από τις περιοχές του Δήμου Αθηναίων που πλημμυρίζει στις βροχές του χειμώνα και οι κάτοικοί του αναζητούν μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρία για την άντληση των υδάτων από τους υπόγειους χώρους της κτηριακής τους εγκατάστασης ή την απόφραξη του φρεατίου ή του βόθρου.

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια, έχοντας στη διάθεσή της τον πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής) για πάσης φύσεως βούλωμα ή εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου.

Πραγματοποιούμε αυτοψία στις σωληνώσεις, εισάγοντας στο εσωτερικό τους βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Αφού προηγηθούν οι απαραίτητες αντλήσεις και αποφράξεις, το συνεργείο μας εντοπίζει τα τρωτά σημεία του δικτύου και εφαρμόζει τις κατάλληλες τεχνικές απολύμανσης του αποχετευτικού δικτύου ή διόρθωσης των βλαβών με χαμηλό κόστος.

Πριν βρέξει στο Παγκράτι και πλημμυρίσουν τα υπόγεια, τα καταστήματα ή τα ισόγεια διαμερίσματα, συνίσταται να προβείτε σε προληπτικές εργασίες στις αποχετεύσεις, όπως τις εκκενώσεις και καθαρισμό δεξαμενών, τις αποφράξεις σωληνώσεων καθώς τη συντήρηση και την απολύμανση των φρεατίων, για να αποτρέψετε τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού με το συνεργείο μας για να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες στο σύστημα αποχέτευσής σας.

Εκτός από το ξεβούλωμα των φρεατίων και την άντληση υδάτων στις πλημμύρες, δραστηριοποιούμαστε και σε μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα. Στο Παγκράτι αναλαμβάνουμε βουλωμένα σιφώνια σε εσωτερικούς χώρους και αυλές και μπλοκαρισμένους νεροχύτες, νιπτήρες και λεκάνες. Το συνεργείο μας μεταχειρίζεται με ακρίβεια ισχυρά αποφρακτικά υγρά και τις πλέον αποτελεσματικές πρακτικές.

Η αποφρακτική μας εταιρία είναι η καλύτερη επιλογή για έκτακτες ή προγραμματισμένες ανάγκες απόφραξης στο Παγκράτι και γενικά στο κέντρο της Αθήνας. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και οι διαχειριστές πολυκατοικιών, που μας επιλέγουν χάρη στις αξιόπιστες υπηρεσίες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή και το πολύπειρο συνεργείο μας θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της του υπόγειου δικτύου της κτηριακής σας εγκατάστασης στο Παγκράτι. Εμπιστευτείτε τώρα την καλύτερη εταιρία αποφράξεων στο κέντρο των Αθηνών!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button