210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πατήσια

Πατήσια

Στο κέντρο της Αθήνας, όπως και στα Πατήσια, με τις πρώτες βροχοπτώσεις δημιουργούνται πλημμύρες οι οποίες αποτελούν απειλή για την δημόσια υγιεινή αλλά και τις περιουσίες μας. Οι κακοτεχνίες και η ελλιπής συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης και των φρεατίων δημιουργούν βουλώματα στον δίκτυο αποχέτευσης. Απαιτείται ο τακτικός καθαρισμός, η απολύμανση η επισκευή και των σωληνώσεων από αποφρακτικά συνεργεία που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής.

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι μια σύνθετη διαδικασία και θα πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρα συνεργεία. Όταν το βούλωμα επιμένει πρέπει να απευθυνόμαστε στους ειδικούς. Πολλές σωληνώσεις στα Πατήσια έχουν καταστραφεί λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών τα οποία εκτός από ζημιογόνα για τους σωλήνες της αποχέτευσης είναι εξαιρετικά ρυπογόνα.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που δραστηριοποιείται στα Πατήσια. Διαθέτουν πιεστικά μηχανήματα, υδροβολές καθώς επίσης και μεγάλες δεξαμενές και αντλίες οι οποίες εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα γκαράζ, υπόγεια, λεβητοστάσια κ.α. Πραγματοποιούμε επίσης καθαρισμό φρεατίων, αποφράξεις αποχετεύσεων και εκκενώσεις βόθρων.

Στα Πατήσια, σε δύσκολα σημεία όπου χρειάζεται να έχουμε εικόνα του βουλώματος όπως στο σιφώνι, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων.

Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν βουλώματα ετών που έχουν προκληθεί από πετρωμένα λύματα. Στα Πατήσια μετά την απόφραξη, το συνεργείο μας είναι κοντά σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης όπως καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές.

Στα Πατήσια συνεργαζόμαστε με τις δημοτικές υπηρεσίες αναλαμβάνοντας αποφρακτικές εργασίες σε πλατείες και δημόσιους χώρους. Εξυπηρετούμε εταιρίες, γραφεία αλλά και καταστήματα, χώρους εστίασης, καφετέριες κ.α. Εκτός από δήμους και επαγγελματικούς χώρους δραστηριοποιούμαστε σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Πραγματοποιούμε το ξεβούλωμα, τον καθαρισμό και την απολύμανση των φρεατίων, των υδρορροών και των κεντρικών στηλών αποχέτευσης. Στο μπάνιο και στην κουζίνα αποφράσουμε τον νιπτήρα, τον νεροχύτη, το σιφόνι, την λεκάνη, την μπανιέρα κ.α.

Η επιτυχημένη παρουσία μας τόσα χρόνια στα Πατήσια μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να προσφέρουμε κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες κατεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button