210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πολύγωνο

Πολύγωνο

Η περιοχή του Πολυγώνου αντιμετωπίζει συχνά πλημμυρικά φαινόμενα σε κατοικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις το χειμώνα, που διαταράσσουν δυσάρεστα την ομαλότητα της ζωής και της επιχειρηματικής δραστηριότητας των κατοίκων της. Η μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα από τα περίχωρα των Αθηνών, έχουν ως αποτέλεσμα το βούλωμα των βόθρων και των φρεατίων. Προκύπτει τότε η ανάγκη για άμεση υποστήριξη για την άντληση των υδάτων. Επίσης, μετά ή πριν, το κτήριο θα χρειάζεται μια σειρά τεχνικών εργασιών για την πρόληψη της εμφάνισης παρόμοιων τέτοιων καταστάσεων από πλημμύρες.

Για να αποτρέψουμε τα βουλώματα σε φρεάτια και σε βόθρους όταν βρέχει στο Δήμο Αθηναίων, συνιστούμε τη προληπτική συντήρηση των φρεατίων και την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου. Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού με το έμπειρο συνεργείο μας και θα επισκεφτούμε το χώρο σας για μια αυτοψία. Είναι το πρώτο βήμα για να δρομολογείστε εργασίες συντήρησης των αποχετεύσεων και των σωληνώσεών σας, ώστε να γλιτώσετε τις καταστροφές αυτό το χειμώνα.

Στο Πολύγωνο, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι η απόφραξη βουλωμένων σιφονιών με την εφαρμογή ισχυρών αποφρακτικών υγρών και αποτελεσματικών τεχνικών. Είμαστε πρωτοπόροι στις αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής!

Για την απόφραξη των βουλωμένων σωλήνων, εισάγουμε στο δίκτυο των σωληνώσεων μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, με σκοπό να εντοπίσουμε τα προβληματικά του σημεία. Έπειτα, επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα και επιλέγουμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα για την διόρθωση της τρέχουσας κατάστασης.

Η εταιρία απόφραξης που διατηρούμε, δραστηριοποιείται ενεργά στο κέντρο των Αθηνών, παρέχοντας αποφρακτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, σε πολυκατοικίες, σε επαγγελματικούς χώρους, και σε χώρους εστίασης. Εγγυούμαστε άμεση ανταπόκριση σε κάθε είδους βούλωμα, με τη βοήθεια των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων του στόλου μας, όπως τα πιεστικά μηχανήματα ή τα μηχάνημα υδροβολής.

Το τεχνικό συνεργείο της αποφρακτικής εταιρίας μας, είναι στο πλευρό σας μέρα και νύχτα, κάθε εποχή του έτους. Στο Πολύγωνο, έχουμε κερδίσει την εκτίμηση των επιχειρηματιών, των διαχειριστών και των ιδιοκτητών κατοικιών, χάρη στη συνέπεια, στις άρτιες υπηρεσίες και στην άμεση εξυπηρέτηση, πάντα σε πολύ χαμηλό κόστος.

Σαν ελάχιστη ανταπόδοση, παρέχουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις για αποτελεσματική άντληση των υδάτων σε καταστάσεις πλημμύρας, αλλά και για τον καθαρισμό των φρεατίων, των βόθρων και των σωληνώσεων. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ οικονομικό πακέτο που θα καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη του κτιρίου σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button