210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ψυρρή

Ψυρρή

Στου Ψυρρή οι βροχές του χειμώνα δημιουργούν δυσάρεστα, όσο και απροσδόκητα προβλήματα στα κτίρια. Η τοποθεσία της περιοχής στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η μεταφορά λάσπης, φύλλων και χώματος από άλλες γειτονιές του κέντρου, έχουν σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρών, αλλά και φραξιμάτων σε φρεάτια και σε βόθρους. Τέτοιου είδους έκτακτες ανάγκες αναστατώνουν την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων της εστίασης γύρω από την Πλατεία του Ψυρρή. Ιδιοκτήτες καφετεριών, μπαρ, μεζεδοπωλείων και ταβερνών στο Ψυρρή, αναζητούν τότε εσπευσμένα μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρία, που θα αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές στην κτηριακή τους εγκατάσταση.

Εμείς έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής. Αναλαμβάνουμε την άντληση των υδάτων και την απόφραξη των βουλωμένων αποχετεύσεων στου Ψυρρή, αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο Αθηναίων. Είμαστε η πρώτη επιλογή για καταστηματάρχες, εμπόρους, εστιάτορες αλλά και δημόσιους φορείς, χάρη στον επαγγελματισμό μας και τις χαμηλές μας τιμές!

Σκοπός της δράσης μας είναι η αποφυγή της εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων στου Ψυρρή, γι΄ αυτό προτείνουμε και εφαρμόζουμε προληπτικά την συντήρηση και την απολύμανση της αποχέτευσης και των σωληνώσεων. Επίσης, χρησιμοποιούμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων. Είμαστε η κορυφή στην συντήρηση και στην αποκατάσταση των αποχετεύσεων σε ολόκληρη την Αττική, με τα οικονομικότερα πακέτα προσφορών.

Για να αποκαταστήσουμε την σωστή λειτουργία των σωληνώσεων σε παλιά κτήρια και μαγαζιά περιμετρικά της Πλατείας Ψυρρή, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένη βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας. Αφού εισαχθεί στο εσωτερικό, το μηχάνημα καταγράφει όλα τα προβλήματα στο εσωτερικό του δικτύου. Εμείς στη συνέχεια επιλέγουμε τις κατάλληλες μορφές αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και τις τεχνικές πρόληψης βουλωμάτων και καταστροφών στους σωλήνες.

Εκτός από άντληση υδάτων και απόφραξη φρεατίων και βόθρων, η εταιρία αποφράξεών μας αναλαμβάνει επίσης και μικρότερης κλίμακας εργασίες στην περιοχή του Ψυρρή. Εξειδικευόμαστε στο αποτελεσματικό ξεβούλωμα των φραγμένων σιφονιών και των ειδών υγιεινής, σε μπάνια και κουζίνες, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους σε κάθε γειτονιά στου Ψυρή. Μεταχειριζόμαστε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά, που σχεδόν ισοδυναμούν με τα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής). Οι τεχνικές μας είναι άκρως ασφαλείς και αποτελεσματικές, χάρη στην εμπειρία και την αξιοπιστία του συνεργείου μας. Πάντα φτηνά και ποιοτικά!

Εγγυούμαστε άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση σχετικά με κάθε είδους ανάγκη στο αποχετευτικό δίκτυο ή στις σωληνώσεις της κτηριακής σας εγκατάστασης. Τηλεφωνήστε μας σήμερα και θα κανονίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας, για να καταγράψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικτύου σας. Εμπιστευτείτε τους ικανούς τεχνικούς συνεργάτες, που διαθέτουν μακροχρόνια πείρα στην περιοχή του Ψυρρή, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας! Η αποφρακτική μας εταιρία είναι περίφημη για τις άριστες υπηρεσίες της, σε πολύ χαμηλό κόστος!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button