210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Βοτανικός

Βοτανικός

Στην περιοχή του Βοτανικού, ο χειμώνας κάνει συχνά δυσάρεστα αισθητή την παρουσία του με σφοδρές βροχοπτώσεις, που δημιουργούν πλημμύρες στα κτήρια και στις επιχειρήσεις που εδρεύουν εκεί. Τότε, οι αντλήσεις και οι αποφράξεις αποχετευτικών σωλήνων γίνονται πρώτη ανάγκη. Τέτοιου είδους απρόσμενα γεγονότα, διαταράσσουν δυσάρεστα τους ρυθμούς της ζωής και τις επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή, καθώς τα νερά εισβάλλουν βίαια στα υπόγεια και στα ισόγεια των κτηριακών εγκαταστάσεων. Εκτός από τους πλημμυρισμένους χώρους των κτηρίων, επιπλέον προκαλούνται καταστροφικά βουλώματα και στις αποχετεύσεις, εξαιτίας των φύλλων και των χωμάτων που παρασύρονται από τα νερά της βροχής και τα οποία καταλήγουν μέσα στα φρεάτια και στους βόθρους των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εταιρία αποφράξεών που διατηρούμαι στην περιοχή της Αττικής, είναι πάντα σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, χάρη στον υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, όπως είναι τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής. Επισκεπτόμαστε άμεσα το χώρο σας στο Βοτανικό, εμείς και οι έμπειροι χειριστές των μηχανημάτων, για να αποφράξουμε τα βουλώματα ή για να πραγματοποιήσουμε προληπτικές εργασίες στις σωληνώσεις και στην αποχέτευση. Πάντα σε πολύ οικονομικά πακέτα!

Είμαστε της φιλοσοφίας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και για την περίπτωση των αποχετεύσεων! Γι΄αυτό, συνιστούμε την εφαρμογή προληπτικών μεθόδων συντήρησης, πολύ πριν συμβούν βλάβες ή πλημμύρες στον εξοπλισμό της αποχέτευσής σας. Διενεργούμε απολυμάνσεις στα φρεάτια και εκκενώσεις στους βόθρους, όποτε αυτές είναι απαραίτητες. Παρέχουμε φτηνές υπηρεσίες, άρτιες και πολύ ποιοτικές!

Εκτός από τις αποφράξεις σε σωλήνες και δίκτυα και από την άντληση υδάτων στο Βοτανικό, αναλαμβάνουμε επίσης το ξεβούλωμα των σιφονιών σε μπάνια και νεροχύτες, αλλά και σε βεράντες και σε αυλές, πάντα σε πολύ καλές τιμές. Είμαστε σταθερά στο πλευρό των πολιτών του Δήμου Αθηναίων, σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη αποφρακτική ανάγκη τους! Για να αποκαταστήσουμε την ορθή λειτουργία των σωληνώσεων, εφαρμόζουμε μια σύγχρονη μεθοδολογία που περιλαμβάνει την βιντεοσκόπησή τους. Εντοπίζουμε με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας τα βουλώματα, τις φθορές και τις βλάβες στο εσωτερικό τους και κατόπιν επιλέγουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για θα παρέμβουμε, ώστε να διορθώσουμε την ανεμπόδιστη ροή του νερού και των όμβριων υδάτων.

Το πελατολόγιό μας στο Βοτανικό αποτελείται από μια ευρεία γκάμα επιχειρηματιών της εστίασης και της διασκέδασης, από βιοτέχνες και από ενοίκους διαμερισμάτων και διαχειριστές πολυκατοικιών. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στα Προάστια των Αθηνών στην εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα με νούμερα!

Σαν ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης, εμείς τους προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες, που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άμεση ανταπόκριση. Το δυνατό μας χαρτί είναι τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας, καθώς και οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί του συνεργείου μας. Η εμπειρία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος των πακέτων μας, μάς καθιστούν πρώτους σε ζήτηση για την αποκατάσταση του αποχετευτικού συστήματος ή την άντληση των υδάτων στην περιοχή του Βοτανικού.

Τηλεφωνήστε μας και γνωρίστε σήμερα τις καλύτερες αποφράξεις στο Δήμο Αθηναίων, στις χαμηλότερες τιμές όλης της Αττικής!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button