210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές δεν γίνονται σε ικανοποιητικό βαθμό με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να πλημμυρίζει η Βάρη με νερά που κατεβαίνουν κυρίως από τον Υμηττό, προκαλώντας βουλώματα σε φρεάτια και υπονόμους.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται χρόνια στη Βάρη Αττικής, γνωρίζοντας ακριβώς τις παθογένειες του αποχετευτικού συστήματος και παρέχει όλο το χρόνο αξιόπιστες αποφράξεις στις χαμηλότερες τιμές. Διαθέτουμε σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα που φθάνουν και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία στην Βάρη. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα, μεταξύ άλλων, με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα που απομακρύνουν οποιοδήποτε βούλωμα. Αναλαμβάνουμε επίσης την εκκένωση βόθρων, τον καθαρισμό των φρεατίων και την άντληση υδάτων.

Στην Βάρη, μετά τις αποφρακτικές εργασίες και το ξεβούλωμα, είμαστε πάντα δίπλα σας με εργασίες συντήρησης (καθαρισμός, απολύμανση) στους σωλήνες αποχέτευσης με μικρό κόστος. Τα πιεστικά μηχανήματα που συνοδεύουν τις αποφράξεις φρεατίων και οι υδροβολές απομακρύνουν λύματα ετών που έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωληνώσεων της αποχέτευσης.

Στην περιοχή της Βάρης συνεργαζόμαστε με καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, χώρους εστίασης, εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α. Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα προσφέρουμε εργασίες συντήρησης και απόφραξης που αφορούν μεταξύ άλλων το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, της μπανιέρας, του σιφονιού, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Η εταιρεία μας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνετε στη Βάρη Αττικής, προσφέροντας άριστη ποιότητα αποφρακτικών υπηρεσιών (αντλήσεις υδάτων, εκκενώσεις βόθρων, αποφραξεις αποχετεύσεων κ.α.) σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button