210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ίλιον

Ίλιον

Το Ίλιον ταλαιπωρείται συχνά από μεγάλες πλημμύρες που έχουν ως αποτέλεσμα ανυπολόγιστες ζημιές. Έτσι οι αποφράξεις και οι αντλήσεις ακάθαρτων υδάτων είναι επιτακτικές καθ’ όλη τη διάρκεια των βροχοπτώσεων. Οι πλημμύρες και τα βουλώματα οφείλονται κυρίως στην κακή συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης, των βόθρων και των φρεατίων. Σε περιπτώσεις σαν και αυτές δεν φτάνει μόνο η πρόληψη (συντήρηση, καθαρισμός), αλλά και τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονα, ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού και μηχανήματα άντλησης υδάτων, ικανά να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Από τα πιο μεγάλα αποφρακτικά έργα, όπως η εκκένωση βόθρων, ο καθαρισμός φρεατίων, η απόφραξη κεντρικής στήλης αποχέτευσης, μέχρι το ξεβούλωμα της μπανιέρας, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της λεκάνης και του σιφουνιού στην περιοχή του Ίλιον, η εταιρία μας προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές δίνοντας άμεσες λύσεις.

Τα πανίσχυρα μηχανήματα απόφραξης (μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα κ.α.) απομακρύνουν λύματα που έχουν πετρώσει με τα χρόνια, τα οποία εμποδίζουν την ομαλή ροή των λυμάτων. Σε βουλωμένους υπονόμους και βόθρους που συναντώνται συχνά στο Ίλιον, είναι αναγκαία η χρήση αξιόπιστων αποφρακτικών μέσων. Μετά την επιτυχημένη απόφραξη και απομάκρυνση του βουλώματος, προχωράμε στον καθαρισμό των σωλήνων αποχέτευσης και στην συνέχεια στην απολύμανση τους.

Στο Ίλιον, για την επισκευή και την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, βάζουμε μια ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για να διαπιστώσουμε το είδος του βουλώματος ή της βλάβης. Έτσι επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα για την επίλυση του προβλήματος και την επισκευή των σωληνώσεων. Και όαλα αυτά με πολύ μικρό κόστος και απόλυτη επιτυχία.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, χώρους εστίασης και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ίλιον. Σε πολυκατοικίες, σπίτια και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου, την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση των αποχετευτικών σωληνώσεων.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, οι άψογες αποφρακτικές υπηρεσίες μας και η υπευθυνότητα μας, μας έχει φέρει στην πρώτη θέση στο Ίλιον, στον χώρο των αποφράξεων.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button