210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Δάφνη

Δάφνη

Η Δάφνη δεν αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τις περιοχές της Αττικής που πλήττονται συχνότερα από πλημμύρες το χειμώνα εξαιτίας της κακοκαιρίας και των βροχών. Η εταιρεία μας άμεσα και οικονομικά αναλαμβάνει την απόφραξη στην περιοχή σας από ένα ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό σε τεχνικά θέματα αποχετεύσεων.

Η Δάφνη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε χαμηλό υψόμετρο και εύκολα βάλλεται από τα βρόχινα νερά. Οι ροές των υδάτων, μαζί με φύλλα ή χώμα, ξεκινούν από τις γειτονικές περιοχές με υψόμετρο και κατακλύζουν τα υπόγεια καταστήματα και τα γκαράζ, ή τις ισόγειες κατοικίες και τους κοινόχρηστους χώρους στα κτίρια, προκαλώντας έκτακτα πλημμυρικά φαινόμενα. Επιπλέον, τα ύδατα κάνουν τα φρεάτια και τους βόθρους να βουλώνουν, αναστατώνοντας δυσάρεστα την εύρυθμη λειτουργία μιας κατοικίας, μιας πολυκατοικίας ή μιας επιχείρησης στη Δάφνη.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων και το ξεβούλωμα βουλωμένων βόθρων σε έκτακτες ανάγκες με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επιπλέον, πραγματοποιούμε αποφράξεις στο δίκτυο των σωληνώσεων, αφού πρώτα χαρτογραφήσουμε τις βλάβες μέσα τους. Τοποθετούμε λοιπόν ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό τους και εντοπίζουμε τα σημεία που απαιτούν αποκατάσταση. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνει η κάμερα, εμείς αποφασίζουμε την καταλληλότερη αποφρακτική τεχνική και το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα για την παρέμβαση.

Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των εργαζομένων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, για όλες τις έκτακτες ανάγκες, αλλά και για προγραμματισμένες παρεμβάσεις στο δίκτυο της αποχέτευσης, όπως είναι η απολύμανση των βόθρων και η συντήρηση των φρεατίων. Στα Νότια Προάστια της Αθήνας είμαστε η κορυφαία επιλογή στις αποφράξεις!

Στις πλημμύρες εξειδικευόμαστε στην άντληση των υδάτων. Όμως, για να μην πλημμυρίζουν οι προσβάσιμοι χώροι των κτηρίων και οι αποχετεύσεις τους όταν βρέχει στην περιοχή, προτείνουμε την προληπτική συντήρηση και την απολύμανση του αποχετευτικού συστήματος κάθε χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε σήμερα την καλύτερη εταιρεία αποφράξεων σε ολόκληρη τη Δάφνη.

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια σε όλη την Αττική και ειδικά στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Η απόδειξη είναι ότι μας εμπιστεύονται σταθερά διαχειριστές πολυκατοικιών, ένοικοι μονοκατοικιών, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες στη Δάφνη και στις όμορες περιοχές. Ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις επιταγές σας, χάρη στην αποτελεσματικότητα του σύγχρονου στόλου μας σε αποφρακτικά μηχανήματα και στην εμπειρία και στον επαγγελματισμό των χειριστών τους. Τα πιεστικά σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης και τα μηχανήματα υδροβολής είναι μόνιμα στη διάθεση των κατοίκων της Δάφνης. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εκτός από την άντληση υδάτων στις πλημμύρες, επίσης ξεβουλώνουμε βουλωμένες σωληνώσεις και αντιμετωπίζουμε κάθε είδους βούλωμα σε σιφώνια, νεροχύτες και νιπτήρες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά και υπεραποτελεσματικές τεχνικές για αποφράξεις που δρουν ευεργετικά για το αποχετευτικό δίκτυο της Δάφνης στο πέρασμα του χρόνου. Μάθετε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας με ένα τηλεφώνημα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button