210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καλαμάκι

Καλαμάκι

Η αποφρακτική εταιρία μας δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στα Νότια Προάστια της Αθήνας, όπως και στην περιοχή του Καλαμακίου. Αποφράσσουμε βουλωμένες σωληνώσεις σε πολυκατοικίες, καφετέριες, καταστήματα, επαγγελματικές στέγες και δημόσια κτήρια φθηνά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε περιπτώσεις πλημμυρών διαθέτουμε τα κατάλληλα ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα για την άντληση των υδάτων. Διαθέτουμε πλέον τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία ακόμα και στις «δύσκολες αποφράξεις» όπου χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία.

Εκτός των παραπάνω αναλαμβάνουμε φυσικά και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες για κάθε είδους βούλωμα, όπως είναι το ξεβούλωμα σιφονιών σε εσωτερικούς χώρους και σε αυλές, αλλά και σε είδη υγιεινής σε κουζίνες και μπάνια αξιόπιστα και σε πολύ χαμηλές τιμές. Εφαρμόζουμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά και άκρως αποτελεσματικές αποφρακτικές τεχνικές.

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε στο Καλαμάκι του Δήμου Αλίμου, εξειδικεύεται στην άντληση των υδάτων και στο ξεβούλωμα φρεατίων και βόθρων. Συνιστούμε και αναλαμβάνουμε την διεξαγωγή τεχνικών εργασιών προληπτικής φύσεως στο αποχετευτικό σύστημα των οικοδομών με σκοπό την αποφυγή καταστροφών εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών του χειμώνα. Για να μην πλημμυρίζουν υπόγεια, γκαράζ και ισόγεια καταστήματα όταν βρέχει στο Καλαμάκι, αναλαμβάνουμε την συντήρηση των σωληνώσεων και την απολύμανση των βόθρων.

Ο Δήμος Αλίμου πλημμυρίζει συχνά το χειμώνα εξαιτίας της ροής υδάτων αναμεμειγμένης με διάφορες φερτές ύλες, όπως φύλλα ή χώμα, που ξεκινούν από περιοχές της Αττικής με υψηλότερο υψόμετρο και καταλήγουν στα παράλια του Καλαμακίου. Έτσι, πολλές φορές καλούμαστε για αποφράξεις και αντλήσεις καθώς τα νερά εισβάλλουν στα κτήρια και βουλώνουν τα φρεάτια των κτηρίων, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση της ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων στο Καλαμάκι.

Εμείς είμαστε πάντα διαθέσιμοι, τόσο για έκτακτες όσο και για προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες στο υπόγειο δίκτυο των αποχετεύσεων. Στο Καλαμάκι αποτελούμε την πρώτη εταιρία στον τομέα των αποφράξεων! Βασίζουμε την αποτελεσματικότητά μας στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματά μας (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής), αλλά και στους άρτια εκπαιδευμένους χειριστές τους. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επίσης, αναλαμβάνουμε την απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε ελέγχους για τα προβληματικά σημεία στο εσωτερικό τους. Εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που χαρτογραφεί όλες τις βλάβες. Έπειτα, αποφασίζουμε ποια θα είναι η αξιόπιστη μέθοδος, αλλά και το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα που θα αποκαταστήσει το δίκτυο.

Είμαστε πρωτοπόροι στις αντλήσεις υδάτων και αποφράξεις σε όλη την Αττική και μάλιστα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος υπηρεσιών. Παρέχουμε φθηνά και αξιόπιστα την αποκατάσταση σε κάθε βουλωμένο σωλήνα ή φρεάτιο σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους. Η απόδειξη είναι ότι μας εμπιστεύονται συστηματικά διαχειριστές πολυκατοικιών, αντιπρόσωποι δημοσίων υπηρεσιών, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες στο Καλαμάκι. Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε και εσείς την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία στα Νότια Προάστια.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button