210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καλλιθέα

Καλλιθέα

Η Καλλιθέα Αττικής συνήθως αντιμετωπίζει στην κακοκαιρία έντονες ροές υδάτων και μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώματα, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων στα παραλιακά προάστια της Αθήνας. Σαν αποτέλεσμα, προκύπτουν πλημμύρες σε υπόγεια και γκαράζ, ενώ φράσσουν τα φρεάτια και οι βόθροι στα παλιά κτήρια. Οι πολίτες του Δήμου Καλλιθέας χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις ένα συνεργείο για τις αντλήσεις υδάτων, αποφράξεις, καθαρισμούς, απολυμάνσεις και την αποκατάσταση του αποχετευτικού τους δικτύου φθηνά και υπεύθυνα.

Πριν βρέξει στην Καλλιθέα, και τα υπόγεια, τα καταστήματα και οι ισόγειες κατοικίες αντιμετωπίσουν προβλήματα, προτείνουμε προληπτικές τεχνικές εργασίες στο υπόγειο αποχετευτικό σύστημα. Η συντήρηση και η απολύμανση των βόθρων θα προλάβουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην κτηριακή σας εγκατάσταση. Εμείς, για να συντηρήσουμε ή να επιδιορθώσουμε τις σωληνώσεις, πραγματοποιούμε έλεγχο με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, η οποία μας παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις βλάβες στο εσωτερικό του δικτύου με μικρό κόστος. Στη συνέχεια αποφασίζουμε ποια θα είναι η μέθοδος απόφραξης και το μηχάνημα που θα μεταχειριστούμε για την αποκατάσταση των ζημιών.

Εκτός από την απόφραξη των βόθρων και την απολύμανση των φρεατίων στην Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές, η αποφρακτική μας εταιρία αναλαμβάνει και σε μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα. Ειδικευόμαστε στην αποσυμφόρηση βουλωμένων σιφονιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και στην αποκατάσταση βουλωμάτων σε νεροχύτες, νιπτήρες και μπανιέρες. Διαθέτουμε σε πολύ χαμηλές τιμές πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο αποτελεσματικά αποφρακτικά μηχανήματα, όπως μηχανήματα υδροβολής, ευέλικτα φορτηγα για αποφράξεις σε περιορισμένους χώρους ή πιεστικά μηχανήματα.

Δραστηριοποιούμαστε στα Νότια προάστια της Αθήνας, επιστρατεύοντας τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς και τον καλύτερο στόλο μηχανημάτων για αποφράξεις και αντλήσεις λυμάτων για άμεσα αποτελέματα. Είμαστε στο πλευρό των πολιτών της Καλλιθέας για κάθε βλάβη της αποχέτευσης, για κάθε προληπτική εργασία συντήρησης και για κάθε υπηρεσία άντλησης των υδάτων στις πλημμύρες οικονομικά και ταυτόχρονα αξιόπιστα.

Αποτελούμε κορυφαία επιλογή αποφρακτικών εργασιών στην Αθήνα, αφού μας δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιπρόσωποι εταιριών, ιδιοκτήτες κατοικιών, επιχειρηματίες και διαχειριστές πολυκατοικιών. Κατέχουμε την πρώτη θέση στο χώρο των αποφράξεων και άντλησης υδάτων χάρη στην ποιότητα της δουλειάς μας, στην άμεση ανταπόκριση του συνεργείου μας στις κρίσεις πλημμύρας και στο χαμηλό μας κόστος. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας κάθε στιγμή και θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εμπιστευτείτε τώρα τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες του νομού Αττικής!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button