210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καρέας

Καρέας

Στον Καρέα και στις γύρω περιοχές, η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε αποφρακτική εργασία όπως ξεβούλωμα σε μπανιέρες, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, σιφώνια, απόφραξη αγωγών αποχέτευσης και φρεατίων, όπως επίσης την εκκένωση βόθρων και την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ο εξοπλισμός που έχουμε στο «οπλοστάσιό» μας, όπως πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, και ριζοκοπτικά, μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε στον Καρέα για οποιαδήποτε απόφραξη, γρήγορα και αποτελεσματικά. Άλεες δραστηριότητές μας είναι καθαρισμός, απολύμανση, συντήρηση και όπου είναι αναγκαίο, επισκευή των δικτύων.

Δεν είναι λίγες οι πολυκατοικίες αλλά και μονοκατοικίες, τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που μας θεωρούν αξιόπιστους και μας προτιμούν και αυτό δεν είναι τυχαίο. Για να επέμβουμε κάθε περίπτωση, κάνουμε πρώτα διάγνωση και εκτίμηση του προβλήματος με ειδική βιντεοκάμερα, ώστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά το κατάλληλο εργαλείο.

Σε περιπτώσεις που τα λύματα σε έναν αγωγό έχουν πετρώσει προκαλώντας στένωση και φρακάρισμα, τα μηχανήματα υδροβολής που διαθέτουμε λύνουν το πρόβλημα άμεσα απομακρύνοντας και τα πιο στερεοποιημένα λύματα. Σε άλλες περιπτώσεις, προβαίνουμε, όπου είναι απαραίτητο, σε απολύμανση των δικτύων, για λόγους υγιεινής και δυσάρεστων οσμών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στην περιοχή του Καρέα, καλούμαστε να αναλάβουμε την τακτική συντήρηση των δικτύων αποχέτευσης.

Στην περιοχή του Καρέα, συχνά παρατηρείται το φράξιμο των υδρορροών και των σχαρών όμβριων υδάτων, από τα φερτά υλικά που κατεβαίνουν από τον Υμηττό, όπως χώμα, λάσπη, φύλλα, άμμος και κάθε είδους σκουπίδια και άλλα στερεά σώματα. Εδώ φαίνεται η ανάγκη για προσεκτική και τακτική συντήρηση και εμείς είμαστε άμεσα στη διάθεσή σας για να το αναλάβουμε.

Το αποτέλεσμα των επεμβάσεών μας είναι πάντοτε επιτυχημένο και γι αυτό το πελατολόγιό μας στην περιοχή του Καρέα αυξάνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται αφενός στον εξοπλισμό μας, και αφετέρου στη συνέπειά μας και το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Πραγματοποιούμε στην περιοχή του Καρέα οποιεσδήποτε εργασίες απόφραξης στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Και φυσικά ανανεώνουμε συνέχεια τα μηχανήματα μας και τις μεθόδους μας, ώστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να είμαστε πάντοτε στην αιχμή της τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να εγγυούμαστε για τον Καρέα την παροχή άριστων υπηρεσιών.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button