Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Υμηττός - 210 6816321

Η περιοχή του Υμηττού πλήττεται από πλημμύρες κυρίως το χειμώνα, αλλά και άλλες εποχές του έτους. Βασική αιτία είναι η τοποθεσία της, αλλά και η μεταφορά φερτών υλών από τις εξοχικές περιοχές τριγύρω. Σαν αποτέλεσμα, τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν και τα υπόγεια και τα γκαράζ πλημμυρίζουν.

Εμείς, εξειδικευόμαστε στην άντληση των υδάτων, αλλά και στην απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος σε κάθε κατοικία, βίλλα, κατάστημα, δημόσια υπηρεσία ή επαγγελματική στέγη στο Δήμο Δάφνης Υμηττού, επιστρατεύοντας τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Πριν την εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων στον Υμηττό, προβαίνουμε στην προληπτική συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων, αλλά και στον καθαρισμό των οικοπέδων από τη βλάστηση. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα και απαλλάσσουμε τον χώρο γύρω από την κτηριακή σας εγκατάσταση από ρίζες δέντρων που θα βλάψουν το αποχετευτικό της σύστημα. Επίσης, εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για τη συντήρηση των φρεατίων και την απολύμανση των βόθρων.

Η εταιρία αποφράξεών μας χρησιμοποιεί βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει τις βλάβες στο εσωτερικό του αποχετευτικού δικτύου. Δραστηριοποιούμαστε επίσης και μικρότερης κλίμακας ανάγκες, όπως το ξεβούλωμα βουλωμένων σιφονιών και ειδών υγιεινής, με τη χρήση πολύ ισχυρών αποφρακτικών υγρών, ισοδύναμων με τα πιο ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής).

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας στην περιοχή του Υμηττού και στις κοντινές περιοχές με αποφράξεις σε βουλώματα βόθρων σε πολυκατοικίες, καφετέριες, δημόσια κτήρια και εστιατόρια.

Αποτελούμε κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις αποφρακτικές εταιρίες και μας προτιμούν διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης και ελεύθεροι επαγγελματίες, χάρη στην άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες, πάντα με χαμηλό κόστος!

Εγγυούμαστε ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους ανάγκη απόφραξης του αποχετευτικού συστήματος ή των σωληνώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μια αυτοψία της εγκατάστασής σας. Εμπιστευτείτε το έμπειρο συνεργείο μας με την πολύχρονη πείρα στην περιοχή του Υμηττού! Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές!