210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μοσχάτο

Μοσχάτο

Η θέση του Μοσχάτου, που περιβάλλεται από τον Κηφισό και τον Ιλισό, δημιουργεί πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων καθώς σχηματίζονται ορμητικοί χείμαρροι. Λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής, δημιουργούνται βουλώματα σε φρεάτια και σωληνώσεις με αποτέλεσμα μεγάλης κλίμακας πλημμύρες. Το αποφρακτικό συνεργείο μας αναλαμβάνει αποφρακτικές εργασίες και ξεβουλώματα παντός τύπου πραγματοποιώντας και εργασίες συντήρησης με καθαρισμούς, επισκευές και απολυμάνσεις.

Στο Μοσχάτο διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων, ικανό να προσεγγίσει οπουδήποτε σημείο της περιοχής. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α. Στο Μοσχάτο αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων και την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, λεβητοστάσια και γκαράζ. Οι δεξαμενές των οχημάτων μας επιτρέπουν τον καθαρισμό φρεατίων και την εκκένωση βόθρων.

Για την αξιολόγηση του βουλώματος και της γενικής κατάστασης των σωληνώσεων χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στους προβληματικούς σωλήνες. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία (υδροβολή, πιεστικά μηχανήματα) για την απόφραξη και το ξεβούλωμα.

Συχνά στο Μοσχάτο η εταιρία μας έχει έρθει αντιμέτωπη με διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών στους σωλήνες αποχέτευσης. Όταν παρατηρούμε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο πρέπει να απευθυνόμαστε σε αποφρακτικά συνεργεία εφόσον το ξεβούλωμα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βεντούζες και ατσαλίνες.

Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν βουλώματα ετών όπως πετρωμένα λύματα. Αμέσως μετά την απόφραξη, η εταιρία μας είναι κοντά σας με εργασίες συντήρησης όπως καθαρισμός, επισκευή και απολύμανση.

Στο Μοσχάτο συνεργαζόμαστε με καφετέριες, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες, χώρους εστίασης κ.α. Σε μονοκατοικίες πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του σιφονιού, του νιπτήρα, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, του νεροχύτη αλλά και την συντήρηση των αποχετευτικών σωληνώσεων με συχνούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές.

Η εταιρίας μας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες άμεσα, υπεύθυνα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button