210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο

Τα πλημμυρικά φαινόμενα στο Παλαιό Φάληρο είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, συνδεδεμένη με τις βροχές και την κακοκαιρία του χειμώνα. Οι υδάτινες ροές και η μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώματα από τις εξοχικές περιοχές της Αττικής, καταλήγουν στα Νότια Προάστια προκαλώντας πλημμύρες σε υπόγεια και ισόγεια διαμερίσματα, ενώ μπλοκάρουν τα φρεάτια και τους βόθρους σε πολυκατοικίες και σε παλιά καταστήματα. Σε τέτοιες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, είναι επείγουσα η παρουσία μιας αξιόπιστης αποφρακτικής εταιρίας με εξειδίκευση στην άντληση των υδάτων και στην απόφραξη των αποχετευτικού δικτύου.

Δραστηριοποιούμαστε στα Νότια προάστια της Αθήνας, με το πιο ικανό τεχνικό προσωπικό της αγοράς και τον πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής). Αποτελούμε την πρώτη επιλογή στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου για βλάβες, εργασίες συντήρησης και υπηρεσίες αποκατάστασης στις πλημμύρες.

Για να μην βουλώνουν τα φρεάτια και οι βόθροι στους κατακλυσμούς, συνίσταται η συντήρηση των σωληνώσεων και η απολύμανση των φρεατίων. Εμείς εισάγουμε στο δίκτυο των σωληνώσεων βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, για να χαρτογραφήσουμε τις βλάβες του. Μετά επιστρατεύουμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα που θα διορθώσει τα τρωτά σημεία.

Στα Νότια προάστια, εξειδικευόμαστε και σε απλούστερες αποφρακτικές εργασίες, όπως είναι το ξεβούλωμα βουλωμένων σιφονιών σε μπαλκόνια, μπάνια και αυλές, αλλά και η απόφραξη νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών. Μεταχειριζόμαστε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά και εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές σε διαμερίσματα, καταστήματα, δημόσια κτήρια και χώρους εστίασης στο Παλαιό Φάληρο.

Είμαστε η πιο επιτυχημένη εταιρία αποφράξεων στην Αθήνα, με το πελατολόγιο μας να περιλαμβάνει διαχειριστές πολυκατοικιών, καταστηματάρχες, διαχειριστές δημόσιων κτηρίων και ελεύθερους επαγγελματίες. Ξεχωρίζουμε επειδή παρέχουμε κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε άμεσα στις κρίσεις το χειμώνα και διαθέτουμε το πιο εξειδικευμένο συνεργείο. Οι χειριστές των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων μας είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για έκτακτες ή προγραμματισμένες εργασίες στο αποχετευτικό δίκτυο του κτηρίου σας. Καλέστε μας και θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ανακαλύψτε άμεσα τις καλύτερες υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button