Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Πειραιάς - 210 8993343

Η περιοχή του Πειραιά ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες μαστίζεται από πλημμύρες, κυρίως λόγο της μη επαρκούς συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου. Σκουπίδια, χώμα και άλλες φερτές ύλες βουλώνουν τους βόθρους και τις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα την υπερχείλιση τους. Η εταιρία μας, χάρη στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μέσα που διαθέτει, αναλαμβάνει το ξεβούλωμα τους, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Η απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης στον Πειραιά πραγματοποιείται με αποφρακτικά μηχανήματα νέας γενιάς. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού, απομακρύνουν οποιοδήποτε τύπου βουλώματος. Για την επισκευή και την απόφραξη των αποχετευτικών σωλήνων επιστρατεύουμε την ειδική βιντεοκάμερα η οποία εισέρχεται στους βουλωμένους σωλήνες. Μόλις διαγνωστεί το πρόβλημα επιλέγονται τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα για το ξεβούλωμα των σωλήνων ή την επισκευή τους.

Σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες στον Πειραιά αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, της όρθιας στήλης, των υδρορροών, της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη του σιφονιού, της μπανιέρας κ.α. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, καταστήματα, μαγαζιά, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καφετέριες και παντός τύπου επιχειρήσεις. Καθαρίζουμε και αποφράζουμε φρεάτια ενώ έχουμε την δυνατότητα άντλησης υδάτων, εκκένωσης βόθρων και επισκευής των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου.

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας και μετά την απόφραξη για την εξολοκλήρου συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης (καθαρισμός, απολύμανση). Τα αποφρακτικά μηχανήματα (υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα κ.α.) συνδυάζονται με οικολογικά σκευάσματα απολύμανσης και καθαρισμού έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από πλευράς υγιεινής.

Τα πειστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής είναι πανίσχυρα, ικανά να απομακρύνουν πετρωμένα λύματα ετών και σκουπίδια από τους αποχετευτικούς σωλήνες. Οι χαμηλές τιμές μας και οι κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες μας στον Πειραιά μας έχουν φέρει στην κορυφή στο χώρο των αποφράξεων.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google