210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αλσούπολη

Αλσούπολη

Για να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε πρόβλημα απόφραξης που έχετε στη Αλσούπολη δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου. Ο επαγγελματισμός μας, η τεχνογνωσία και το μικρό κόστος των υπηρεσιών μας, μας έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις κατοίκων και επαγγελματιών της Αλσούπολης καθώς και της γύρω περιοχής.

Ειδικότητά μας είναι τα ξεβουλώματα παντός τύπου φρεάτια, νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες και λεκάνες. Εξυπηρετούμε κατοικίες, καταστήματα, μονοκατοικίες, μαγαζιά, σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την Αλσούπολη του Δήμου Νέας Ιωνίας με γνώμονα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ενώ το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και μπορεί να δουλέψει σωστά και με ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, φθηνά και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μηχανήματα υδροβολής κατάλληλα για το πλύσιμο των σωληνώσεων της αποχέτευσης αλλά και άλλων χώρων όπου το χώμα και η υγρασία έχουν αφήσει τα σημάδια τους και δεν βγαίνουν εύκολα όπως μάρμαρα σε μπαλκόνια.

Υπηρεσίες αποφρακτικής εταιρείας στην Αλσούπολη

Είναι γεγονός πως η εταιρεία μας έχει μια πλούσια γκάμα παροχών στον τομέα της απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου, των φρεατίων και της άντλησης υδάτων.

Επιπλέον έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης να κρατήσουμε χαμηλές τις τιμές μας εξοικονομώντας σας έτσι πολλά ευρώ.

 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρας, σιφονιού
 • καθαρισμός φρεατίου
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • άντληση υδάτων φτηνά
 • κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
 • διάγνωση προβλημάτων σε αγωγό με κάμερα
 • επισκευή αποχέτευσης στην Αλσούπολη
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • επισκευή αγωγών και σωλήνων χωρίς εκσκαφή
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • στεγανοποίηση και καθαρισμός φρεατίου
 • άντληση λυμάτων

Γιατί να επιλέξετε τις αποφράξεις Αλσούπολης Αναγνώστου

Εάν θέλετε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων να ασχοληθεί σοβαρά και αποτελεσματικά με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τους σωλήνες τις αποχέτευσης δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με τις αποφράξεις τα μάτια μας έχουν δει πολλά: μισές δουλειές, τσαπατσουλιές, φθορές στους σωλήνες, υπερβολικές χρεώσεις και πολλά άλλα στην Αλσούπολη.

Το συνεργείο μας αποτελείται από τεχνικούς και υδραυλικούς με αποδεδειγμένη εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων ενώ παράλληλα διακρίνεται για την ευγένειά του. Όλος μας ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και σε άριστη λειτουργική κατάσταση, συντηρείται συνέχει ώστε να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ανά πάσα στιγμή. Διαθέτουμε ειδικές αντλίες αναρρόφησης για την απομάκρυνση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια στην Αλσούπολη, ενώ για την απόφραξη διαθέτουμε ατσαλίνες πολλών μέτρων καθώς και ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα.

Διάγνωση με κάμερα

Μία από τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Αλσούπολη είναι η διάγνωση του προβλήματος που έχουν στον σωλήνα με κάμερα. Οι ειδική τηλεχειριζόμενη κάμερα που διαθέτουμε μπορεί να μπει σε κάθε αγωγό, σωλήνα ή φρεάτιο και να εντοπίσει με απόλυτη επιτυχία το ακριβές σημείο που υπάρχει όχι μόνο η απόφραξη αλλά και τυχόν διαρροή και όλα αυτά τρομερά οικονομικά.

Απόφραξη νεροχύτη, νιπτήρα, λεκάνης, μπανιέρας στην Αλσούπολη

Κάθε βούλωμα που συμβαίνει στο χώρο σας είναι σίγουρα μια δυσάρεστη εμπειρία η οποία θέλετε να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατόν. Εμείς στέλνουμε τους ειδικούς μας στον τομέα των αποφράξεων για να ξεβουλώσουμε με ασφάλεια και σωστά την αποχέτευσή σας στην Αλσούπολη. Χάρη στην εμπειρία μας αλλά και τα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια το σημείο του βουλώματος να βρούμε την αιτία που το προκαλεί. Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα και πιεστικά για τον καθαρισμό ώστε να κάνει στοχευμένη αντιμετώπιση του προβλήματος. Αφού τελειώσει η όλη διαδικασία και οι σωληνώσεις λειτουργούν και πάλι σαν καινούριες μπορούμε να προχωρήσουμε σε απολύμανση ώστε να είστε σίγουροι πως δεν υπάρχουν βρωμιές και μικρόβια στον χώρο σας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button