210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άνοιξη

Άνοιξη

Μέσα στην Άνοιξη μερικές φορές ο χειμώνας αποδεικνύεται πραγματικά ανεξέλεγκτος! Γιατί τότε τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή πλήττουν βάναυσα τις κτηριακές εγκαταστάσεις. Οι βροχές στα Βόρεια Προάστια παρασέρνουν μέσω των υδάτινων ροών που σχηματίζουν, φερτές ύλες, φύλλα και χώμα από τους γειτονικούς ορεινούς όγκους, με αποτέλεσμα τα φρεάτια και οι βόθροι σε εξοχικά, μονοκατοικίες και επαγγελματικές στέγες να βουλώνουν. Τότε η αποφρακτική εταιρία μας βρίσκεται άμεσα στο πλευρό σας για να αντλήσει τα νερά της πλημμύρας από το σπίτι ή το κατάστημά σας στην Άνοιξη Αττικής προσφέροντας αποφράξεις σε χαμηλό κόστος.

Παρέχουμε στο κοινό μας στο Δήμο του Διονύσου αποτελεσματικές υπηρεσίες άντλησης υδάτων, αλλά και απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την διενέργεια των απαιτούμενων προληπτικών εργασιών, ώστε η κακοκαιρία να μην προκαλέσει ξανά ζημιές στις υπόγειες εγκαταστάσεις της οικίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες απολύμανσης των φρεατίων και συντήρησης των βόθρων που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε αποφράξεις όπως εργασίες ξεβουλώματος των βουλωμάτων στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Εισάγουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, ώστε να αποσπάσουμε πληροφορίες για τις βλάβες και στα αόρατα σημεία τους. Στη συνέχεια επιστρατεύουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα για να επιτύχουμε την αποτελεσματική απόφραξη του δικτύου και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στις περιπτώσεις που το κτίσμα σας στην Άνοιξη περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση, εμείς διαθέτουμε ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, ώστε να απομακρύνουμε από τον χώρο τις ρίζες και τα λοιπά φυτικά υπολείμματα. Γιατί τέτοια υλικά κινδυνεύουν να βουλώσουν τα φρεάτια και τους βόθρους σας, προκαλώντας πολύ σοβαρές ζημιές στο δίκτυο της αποχέτευσης.

Εκτός από παροχή υπηρεσιών σε πλημμύρες και απόφραξη βόθρων και σωληνώσεων, δραστηριοποιούμαστε στην Άνοιξη και σε μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι η απόφραξη σιφονιών. Εκεί χρησιμοποιούμε αποφρακτικά υγρά, αντάξια των πιο αποτελεσματικών αποφρακτικών μηχανημάτων μας, πχ μηχανήματα υδροβολής ή πιεστικά μηχανήματα.

Παρέχουμε λοιπόν αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τα χαρακτηριστικά μας είναι η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα και ο επαγγελματισμός. Σπεύδουμε άμεσα σε κάθε είδους ανάγκη για άντληση υδάτων ή απόφραξη, με όπλο μας την εμπειρία του ικανότατου προσωπικού μας, αλλά και τον υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων της εταιρίας αποφράξεων που διατηρούμε κοντά σας, στην Άνοιξη.

Στο Δήμο Διονύσου μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες. Εμείς τους επιβραβεύουμε προσφέροντας αποφράξεις στις καλύτερες τιμές στα Προάστια των Αθηνών. Τηλεφωνήστε μας λοιπόν και γνωστοποιήστε μας κάθε βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα της εγκατάστασής σας σήμερα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button