210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Μεταμόρφωση

Η Μεταμόρφωση υποφέρει από πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας ή των έκτακτων καιρικών φαινομένων σε κάθε εποχή του χρόνου. Τα πλημμυρικά φαινόμενα έχουν σαν αιτία τη μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα και το αποτέλεσμα είναι το βούλωμα των φρεατίων και του αποχετευτικού δικτύου σε σπίτια και γραφεία. Η εταιρία απόφραξης που διατηρούμε εξειδικεύεται στην άντληση των υδάτων σε φάσεις έντονων βροχοπτώσεων, αλλά επίσης παρέχει τεχνικές εργασίες με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Για την αποτελεσματική απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, κάνουμε χρήση βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που εντοπίζει τα προβλήματα στο εσωτερικό του αποχετευτικού δικτύου. Στη συνέχεια αποφασίζουμε πιο θα είναι το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα για την απόφραξη, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο Μεταμόρφωσης και στις κοντινές περιοχές και ξεβουλώνουμε βουλωμένους βόθρους και φρεάτια σε πολυκατοικίες, γραφεία, καφετέριες, δημόσια κτήρια και φροντιστήρια. Εγγυούμαστε άμεση ανταπόκριση σε κάθε είδους απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος ή των σωληνώσεων, χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και το στόλο των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων μας.

Για να αποφεύγουμε την εμφάνιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στις βροχές στη Μεταμόρφωση, προβαίνουμε στην προληπτική συντήρηση των βόθρων και στην απολύμανση του δικτύου των σωληνώσεων. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα και απαλλάσσουμε τον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου σας από υπολείμματα βλάστησης και ρίζες δέντρων που θα βλάψουν το αποχετευτικό σύστημα της μονοκατοικίας, της πολυκατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης.

Αναλαμβάνουμε επίσης και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως το ξεβούλωμα βουλωμένων σιφονιών, νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών, με τη χρήση πολύ ισχυρών αποφρακτικών υγρών και με τεχνικές που μόνο το πολύπειρο προσωπικό μας εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία.

Στη Μεταμόρφωση βρισκόμαστε στην κορυφή των επιλογών ανάμεσα σε ελεύθερους επαγγελματίες, διαχειριστές πολυκατοικιών, επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης και δημοσίων φορέων, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του στόλου των αποφρακτικών μηχανημάτων μας, πάντα στις καλύτερες τιμές. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των πολιτών της Μεταμόρφωσης, για έκτακτες ή προληπτικές υπηρεσίες, σε πολύ χαμηλές τιμές!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button