210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία

Η Νέα Ερυθραία στις βροχές αντιμετωπίζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, που διαταράσσουν δυσάρεστα την καθημερινότητα των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής. Προκύπτει η έκτακτη ανάγκη για άντληση υδάτων από υπόγεια και χώρους στάθμευσης και για το ξεβούλωμα φρεατίων και βόθρων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καφετέριες και γραφεία. Εμείς αναλαμβάνουμε μεγάλης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες στη Νέα Ερυθραία, καθώς διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και αποφρακτικά μηχανήματα υψηλής αποδοτικότητας.

Για να μη βουλώνει το αποχετευτικό σύστημα όταν βρέχει στο Δήμο Νέας Ερυθραίας, συνιστούμε την προληπτική συντήρηση του συστήματος των σωληνώσεων και την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων. Για την αποτελεσματική απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που εντοπίζει τις βλάβες στο εσωτερικών του αποχετευτικού δικτύου. Έπειτα επιλέγουμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Για τον καθαρισμό του οικοπέδου σας από επιβλαβή για το αποχετευτικό δίκτυο υπολείμματα βλάστησης ή ρίζες δέντρων, ο στόλος της εταιρίας αποφράξεων μας είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε να απαλλάξουμε την κτηριακή σας εγκατάσταση ή τους όμορους χώρους από επικίνδυνες ρίζες ή άλλες φυτικές ύλες.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε, δραστηριοποιείται στη Νέα Ερυθραία και στις γύρω περιοχές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καφετέριες, δημόσια κτήρια και γραφεία. Σπεύδουμε δίπλα σας σε κάθε είδους βούλωμα φρεατίου, για να ξεβουλώσουμε το βόθρο ή να προβούμε σε προληπτικές εργασίες στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι το ξεβούλωμα των βουλωμένων νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών στα μπάνια και όλων των σιφονιών σε σπίτια, αυλές και μπαλκόνια. Χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, εφαρμόζοντας τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

Στη Νέα Ερυθραία είμαστε η κορυφαία επιλογή για εταιρίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και βιλλών, εξαιτίας της συνέπειας και της άμεσης ανταπόκρισης, πάντα στο χαμηλότερο κόστος. Είμαστε δίπλα σας σε έκτακτες ή προληπτικές εργασίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button