Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Νέα Ιωνία - 210 6816321

Στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, μιας σχετικά πυκνοκατοικημένης περιοχής, η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία απόφραξης σε ιδιωτικό ή δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης και σε ότι αφορά σε ξεβούλωμα σε οικίες, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, επαγγελματικούς χώρους.

Τα δίκτυα αποχέτευσης χρειάζονται τακτικά συντήρηση, επειδή οι βροχοπτώσεις φέρνουν υλικά όπως φύλλα, κλαδιά λάσπη, άμμο, σκουπίδια, που φράζουν φρεάτια, σωληνώσεις, υδρορροές και σχάρες. Οι περιοχές που επιβαρύνονται περισσότερο, είναι οι περιοχές στους πρόποδες λόφων και βουνών όπως η Ν. Ιωνία που βρίσκεται κάτω από τα Τουρκοβούνια. Επίσης τα δίκτυα των πυκνοκατοικημένων περιοχών χρειάζονται πιο τακτική συντήρηση. Όταν όμως η συντήρηση των δικτύων αποχέτευσης δεν γίνεται τακτικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε έντονη βροχόπτωση να προκληθούν πλημμύρες. Και η Νέα Ιωνία έχει αυξημένο τέτοιο κίνδυνο.

Είναι σημαντικό επιπλέον, στα δίκτυα αποχέτευσης, όμβριων και λυμάτων, μετά από κάθε ξεβούλωμα και κάθε εργασία συντήρησης και καθαρισμού, να ακολουθεί απολύμανση. Οι επικαθίσεις στα τοιχώματα των αγωγών γίνονται εστίες μόλυνσης. Και η εργασία απολύμανσης θα πρέπει πάντοτε να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απολύμανση σε αποχετευτικά δίκτυα με το άρτια εξοπλισμένο προσωπικό μας, πάντοτε στη διάθεση των κατοίκων της Νέας Ιωνίας.

Τα οχήματα και τα μηχανήματά τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, είναι έτοιμα για δράση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και περιλαμβάνουν πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής. Η επιδίωξή μας και η προσπάθειά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ν. Ιωνίας για επεμβάσεις σε σιφώνια, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες, και κεντρικές στήλες αποχέτευσης. Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες εκκένωσης βόθρων, απόφραξης φρεατίων και άντλησης υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας υπογείων.

Η οποιαδήποτε εργασία ξεβουλώματος αγωγών και δικτύων, προϋποθέτει την σαφή διάγνωση του προβλήματος για τη χρησιμοποίηση του σωστού εξοπλισμού και μηχανημάτων και η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έχοντας στον εξοπλισμό της την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός αυτός έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, δίνοντας καίριες και έγκυρες λύσεις.

Με την υψηλή εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό μας, αλλά και για τις χαμηλές τιμές μας, δεν είναι παράξενο ότι είμαστε στην πρώτη θέση προτίμησης των κατοίκων της Νέας Ιωνίας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google