210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία

Στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, μιας σχετικά πυκνοκατοικημένης περιοχής, η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία απόφραξης σε ιδιωτικό ή δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης και σε ότι αφορά σε ξεβούλωμα σε οικίες, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, επαγγελματικούς χώρους.

Τα δίκτυα αποχέτευσης χρειάζονται τακτικά συντήρηση, επειδή οι βροχοπτώσεις φέρνουν υλικά όπως φύλλα, κλαδιά λάσπη, άμμο, σκουπίδια, που φράζουν φρεάτια, σωληνώσεις, υδρορροές και σχάρες. Οι περιοχές που επιβαρύνονται περισσότερο, είναι οι περιοχές στους πρόποδες λόφων και βουνών όπως η Ν. Ιωνία που βρίσκεται κάτω από τα Τουρκοβούνια. Επίσης τα δίκτυα των πυκνοκατοικημένων περιοχών χρειάζονται πιο τακτική συντήρηση. Όταν όμως η συντήρηση των δικτύων αποχέτευσης δεν γίνεται τακτικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε έντονη βροχόπτωση να προκληθούν πλημμύρες. Και η Νέα Ιωνία έχει αυξημένο τέτοιο κίνδυνο.

Είναι σημαντικό επιπλέον, στα δίκτυα αποχέτευσης, όμβριων και λυμάτων, μετά από κάθε ξεβούλωμα και κάθε εργασία συντήρησης και καθαρισμού, να ακολουθεί απολύμανση. Οι επικαθίσεις στα τοιχώματα των αγωγών γίνονται εστίες μόλυνσης. Και η εργασία απολύμανσης θα πρέπει πάντοτε να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απολύμανση σε αποχετευτικά δίκτυα με το άρτια εξοπλισμένο προσωπικό μας, πάντοτε στη διάθεση των κατοίκων της Νέας Ιωνίας.

Τα οχήματα και τα μηχανήματά τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, είναι έτοιμα για δράση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και περιλαμβάνουν πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής. Η επιδίωξή μας και η προσπάθειά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ν. Ιωνίας για επεμβάσεις σε σιφώνια, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες, και κεντρικές στήλες αποχέτευσης. Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες εκκένωσης βόθρων, απόφραξης φρεατίων και άντλησης υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας υπογείων.

Η οποιαδήποτε εργασία ξεβουλώματος αγωγών και δικτύων, προϋποθέτει την σαφή διάγνωση του προβλήματος για τη χρησιμοποίηση του σωστού εξοπλισμού και μηχανημάτων και η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έχοντας στον εξοπλισμό της την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός αυτός έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, δίνοντας καίριες και έγκυρες λύσεις.

Με την υψηλή εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό μας, αλλά και για τις χαμηλές τιμές μας, δεν είναι παράξενο ότι είμαστε στην πρώτη θέση προτίμησης των κατοίκων της Νέας Ιωνίας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button