210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Νέο Ηράκλειο

Η περιοχή του Νέου Ηρακλείου το χειμώνα πλήττεται συχνά από πλημμυρικά φαινόμενα σε πολυκατοικίες, καταστήματα, φροντιστήρια και επιχειρήσεις. Βασική αιτία είναι η μεταφορά φερτών υλών από τις γύρω περιοχές, που έχουν σαν αποτέλεσμα το βούλωμα των βόθρων και των φρεατίων. Έτσι, προκύπτει η ανάγκη για υπηρεσίες άμεσης άντλησης των υδάτων και για ξεμπλοκάρισμα των αποχετευτικών συστημάτων των κτηρίων. Παράλληλα, προκύπτει και η ανάγκη για τεχνικές εργασίες με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης παρόμοιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Για την αποτελεσματική απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους, συνώνυμες με κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες . Κάνουμε χρήση βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που χαρτογραφεί τα προβλήματα στο εσωτερικών του αποχετευτικού δικτύου. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από την αυτοψία υποδεικνύουν το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε δραστηριοποιείται στο Δήμο Νέου Ηρακλείου και των όμορων Δήμων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε πολυκατοικίες, χώρους εστίασης, δημόσια κτήρια και επιχειρήσεις. Εγγυούμαστε άμεση βοήθεια σε κάθε είδους βούλωμα φρεατίου, με τη βοήθεια υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων, όπως πιεστικά μηχανήματα ή μηχάνημα υδροβολής.

Για να αποφεύγουμε τα φαινόμενα των βουλωμένων φρεατίων όταν βρέχει στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, προτείνουμε την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου και την απολύμανση των φρεατίων. Επιστρατεύουμε τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της εταιρίας αποφράξεων που διατηρούμε για να καθαρίσουμε τον περιβάλλοντα χώρο της κτηριακής σας εγκατάστασης από φυτικές ύλες και απομεινάρια δέντρων που θα κάνουν ζημιά στο αποχετευτικό σύστημα της μονοκατοικίας, της πολυκατοικίας ή του γραφείου σας.

Στο Νέο Ηράκλειο, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι η απόφραξη σιφονιών, νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών, με τη χρήση ισχυρών αποφρακτικών υγρών ισοδύναμων με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Έχουμε κατακτήσει την εκτίμηση ελεύθερων επαγγελματιών, διαχειριστών πολυκατοικιών και ιδιοκτητών μονοκατοικιών και βιλλών, χάρη στις ποιοτικές υπηρεσίες και στην άμεση ανταπόκριση, πάντα με το χαμηλότερο κόστος. Αναλαμβάνουμε κάθε στιγμή την κάλυψη των αναγκών του κοινού της περιοχής του Νέου Ηρακλείου σε έκτακτες ή προληπτικές εργασίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button