210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ψυχικό

Ψυχικό

Η περιοχή του Ψυχικού που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή της Φιλοθέης και ανήκουν στον ίδιο Δήμο, είναι μια περιοχή που έχει αναπτυχθεί κάτω από τα Τουρκοβούνια και στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων βουλώματος δικτύων αποχέτευσης της περιοχής αυτής, να οφείλεται στα φερτά υλικά από τα γύρω υψώματα.

Συχνά λοιπόν χρειάστηκε να επέμβουμε στο Ψυχικό για να λύσουμε προβλήματα βουλωμάτων από σκουπίδια, λάσπη, οργανικές ύλες, χώμα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Σε αυτή την περιοχή όπως και σε άλλες σε όλη την Αθήνα, η συντήρηση και ο καθαρισμός των δικτύων αποχέτευσης είναι ανεπαρκής, έτσι δημιουργούνται, ειδικά μετά από έντονη βροχή, πλημμύρες και η εταιρία μας έχει κληθεί στο Ψυχικό πολλές φορές για να αποκαταστήσει προβλήματα.

Η πολυετής εμπειρία μας, το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό και ο στόλος των αποφρακτικών μηχανημάτων και συσκευών που διαθέτουμε, όπως πιεστικά, υδροβολές, ριζοκοπτικά, και μηχανικές ατσαλίνες, μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε άλλα κτήρια και επαγγελματικούς χώρους αλλά και δημόσιους χώρους του Ψυχικού, για να λύσουμε προβλήματα βουλωμάτων σε φρεάτια, αγωγούς, σχάρες όμβριων ή ακόμα σε νιπτήρες, νεροχύτες, σιφόνια, μπανιέρες, λεκάνες, αποκαθιστώντας τα προβλήματα σε ελάχιστο χρόνο.

Συχνά χρειάστηκε, για την περιοχή του Ψυχικού, να επιστρατεύσουμε τα βαρέως τύπου μηχανήματα που διαθέτουμε για να λύσουμε χρόνια προβλήματα βουλωμάτων από πετρωμένα πλέον κατάλοιπα μέσα σε σωληνώσεις. Η να καταφύγουμε σε άντληση υδάτων με τις αντλίες μας από πλημμυρισμένα υπόγεια. Ή ακόμα να βρεθούμε μπροστά σε σχεδόν κατεστραμμένα δίκτυα, εξαιτίας έντονης χρήσης χημικών σκευασμάτων απόφραξης. Γι αυτό συστήνουμε να αποφεύγεται η αλόγιστη χρήση τους και σε περιπτώσεις δύσκολες, να απευθύνεστε σε έμπειρα συνεργεία όπως αυτά της εταιρίας μας.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί στις εργασίες μας, αν δεν είχαμε τη βοήθεια της κάμερας υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουμε η οποία εισχωρεί μέσα στους αγωγούς, εντοπίζει και διαγνώνει το πρόβλημα και μας καθοδηγεί στον εξοπλισμό που απαιτείται να χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά.

Είναι χαρά μας λοιπόν να βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους του Ψυχικού και να ανταποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button