Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Βριλήσσια - 210 6816321

Απόφραξη στα Βριλήσσια
Τα Βριλήσσια αναπτύσσονται στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Πεντελικού Όρους. Από εκεί συχνά μεταφέρονται οργανικές ύλες, χώμα και σκουπίδια δημιουργώντας βουλώματα στα φρεάτια και προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο. Έτσι λόγω της μη επαρκούς συντήρησης (καθαρισμοί, απολυμάνσεις, επισκευές), ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με πλημμύρες που απειλούν τους ίδιους και τις περιουσίες τους. Γι’ αυτό πριν φτάσουμε στο σημείο να προχωρήσουμε σε αποφράξεις που απαιτούν βαρέως τύπου αποφρακτικά μέσα όπως υδροβολές και πιεστικά μηχανήματα πρέπει να κάνουμε συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης.

Το συνεργείο μας στα Βριλήσσια έχει έρθει αντιμέτωπο με διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες, αποτέλεσμα της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών. Όταν βλέπουμε ότι το πρόβλημα επιμένει, είναι πολύ σημαντικό να απευθυνόμαστε άμεσα σε αποφρακτικά συνεργεία για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς. Η κάθε απόφραξη επιφέρει ξανά την ομαλή λειτουργία στην αποχέτευση και εξαρτάται από το βαθμό του προβλήματος.

Η εταιρία μας διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων στα Βριλήσσια, εξοπλισμένο με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα κ.α. Διαθέτουν επίσης μεγάλες δεξαμενές και αντλίες, κατάλληλες για καθαρισμό φρεατίων, εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις σωληνώσεων και άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια γκαράζ, λεβητοστάσια, καταστήματα και σπίτια.

Πριν προχωρήσουμε στην απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης στα Βριλήσσια, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης στους προβληματικούς σωλήνες. Έτσι αξιολογούμε το βούλωμα και επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία για το ξεβούλωμα.

Η εταιρία μας είναι κοντά σας στα Βριλήσσια μετά το ξεβούλωμα με εργασίες συντήρησης. Ο καθαρισμός, η επισκευή και η απολύμανση των σωλήνων αποχέτευσης μετά την απόφραξη είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή βουλωμάτων αλλά και για την διατήρηση της σωστής υγιεινής σε ένα αστικό περιβάλλον όπως στα Βριλήσια.

Τα πιεστικά μηχανήματα και οι υδροβολές μας που παρέχουμε στην περιοχή των Βριλησσίων, απομακρύνουν βουλώματα δεκαετιών από σωλήνες και φρεάτια, όπως είναι εκείνα που οφείλονται σε πετρωμένα λύματα και ακαθαρσίες.

Στα Βριλήσσια συνεργαζόμαστε με εταιρίες, καταστήματα, χώρους εστίασης, γραφεία και κάθε επαγγελματικό χώρο που απαιτεί αποφράξεις. Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της υδρορροής.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει στα Βριλήσσια προσφέροντας άριστες υπηρεσίες αποφράξεων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google