210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ανάβυσσος

Ανάβυσσος

Η περιοχή της Αναβύσσου τα τελευταία χρόνια έχει έντονη οικιστική ανάπτυξη με μεγάλο αριθμό εξοχικών αλλά και 8.000 – 10.000 μόνιμους κατοίκους. Το 2006 από Κοινότητα έγινε Δήμος. Είναι μια παραθαλάσσια περιοχή με μήκος ακτής γύρω στα 7 χλμ., και γι αυτό τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες ο αριθμός αυτών που διαμένουν εκεί αυξάνεται σημαντικά, με παράλληλη επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης. Έτσι οι αποφράξεις αποχετεύσεων στην Ανάβυσσο είναι απαρραίτητη υπηρεσία που η εταιρεία μας καλύπτει υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.

Η εταιρία μας, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες της Αναβύσσου και της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι εξοπλισμένη με όλα τα μέσα και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εκτελέσει με επιτυχία και ταχύτητα, οποιαδήποτε εργασία σχετικά με αποφράξεις ή με καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείων, εξοχικών κατοικιών, εστιατορίων, σπιτιών, καταστημάτων ή οποιοδήποτε άλλο χώρο. Είναι γεγονός ότι σε περιοχές και περιόδους με αυξημένες ανάγκες στο δίκτυο αποχέτευσης επιβάλλεται η τακτική συντήρηση του δικτύου. Και μάλιστα, όταν αυτό παραμελείται, υπάρχουν κίνδυνοι ακόμα και πλημμυρών από τα όμβρια ύδατα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η συντήρηση αυτή και ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται σε φρεάτια, αγωγούς, υπονόμους, βόθρους κλπ. τους υπονόμους, τους βόθρους, τους αγωγούς και γενικά στα δίκτυα αποχέτευσης. Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι οι ιδιαίτερα καλές τιμές που προσφέρουμε για τους πελάτες μας.

Στην Ανάβυσσο, υπάρχει επίσης αυξημένος κίνδυνος βουλωμάτων στις σχάρες και τα φρεάτια όμβριων, από τα φερτά υλικά που κατεβαίνουν από τους γύρω λόφους, Τέτοια υλικά είναι άμμος, λάσπη, , σκουπίδια, φύλλα, κλαδάκια ή διάφορα. Είναι λοιπόν ουσιαστικό για την ασφάλεια της περιοχής να γίνεται τακτική συντήρηση όχι μόνο του δημόσιου δικτύου αλλά και του ιδιωτικού. Στη συντήρηση, εκτός από τον καθαρισμό και την απόφραξη, περιλαμβάνεται και η απολύμανση των φρεατίων και των αγωγών, αλλά και η άντληση υδάτων όταν είναι αναγκαίο. Στις περιπτώσεις των σπιτιών και των κτηρίων στην Ανάβυσο αυτή η συντήρηση αφορά νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, υδρορροές, σιφώνια, σωληνώσεις αποχέτευσης και όλα τα υπόλοιπα. Η εταιρία μας, με σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις, κατάλληλα μέσα και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει όλες αυτές τις εργασίες με σίγουρη επιτυχία.

Για κάθε εργασία απόφραξης στην Ανάβυσσο, η εταιρία μας περιλαμβάνει στο στόλο της σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό αποφράξεων. Τέτοια μηχανήματα είναι πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, υδροβολή καθώς επίσης και κάμερα υψηλής ευκρίνειας για διάγνωση της κατάστασης πριν την επέμβαση, ώστε να γλιτώνουμε χρόνο και άσκοπες ενέργειες που κοστίζουν.

Η εξειδίκευσή ο άρτιος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και οι χαμηλές τιμές μας, μας έχει φέρει στην πρώτη θέση προτίμησης από τις εταιρίες αποφράξεων στην περιοχή της Αναβύσσου. Και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να δικαιώσουμε την προτίμηση των κατοίκων της Αναβύσσου.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button