210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κάλαμος

Κάλαμος

Ο Κάλαμος είναι κτισμένος σε μια ιδιαίτερα κατάφυτη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, μόλις σε απόσταση 39 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Εκεί αρκετές κατοικίες χρησιμοποιούνται μονάχα το καλοκαίρι ως εξοχικές, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η κατάλληλη συντήρηση στο αποχετευτικό. Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα οι βροχοπτώσεις προκαλούν στα κτήρια της περιοχής πολύ έντονα προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης και έτσι οι αποφράξεις ξεκινάνε με τις πρώτες βροχές.

Η παρουσία φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα, εμπλουτίζουν τις υδάτινες ροές, με αποτέλεσμα η λασποβροχή να δημιουργεί βουλώματα στο αποχετευτικό σύστημα των σπιτιών και των καταστημάτων στον Κάλαμο. Επιπλέον, τα νερά εισβάλλουν ορμητικά σε υπόγεια και σε ισόγεια κτήρια, και τότε προκύπτει η ανάγκη για την άντληση των υδάτων το συντομότερο δυνατό.

Εμείς έχουμε τη λύση για την αποκατάσταση της καθημερινότητας στον Κάλαμο, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες! Αποτελούμε την πρώτη επιλογή για την άντληση υδάτων και την απόφραξη σωληνώσεων και βόθρων, για τους διαχειριστές, τους ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και τους επιχειρηματίες σε όλο το Δήμο Ωροπού. Η αποφρακτική εταιρία που διαθέτουμε δραστηριοποιείται ενεργά στον Κάλαμο, αλλά και σε όλη την Αττική.

Το δυναμικό μας είναι πλήρως επανδρωμένο και διατηρεί έναν υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων, όπως πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής. Επίσης, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τους πιο ικανούς χειριστές και τεχνικούς του χώρου μας!

Οι αποφρακτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σε απίστευτα καλές τιμές, και παράλληλα είναι άρτιες και πολύ άμεσες. Φτάνουμε στο χώρο σας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως πλημμύρες ή ξεχειλίσματα στις αποχετεύσεις, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Εξυπηρετούμε όλες τις γειτονιές στον Κάλαμο, με αποφράξεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και συνέπεια!

Ακόμα και μετά το πέρας μιας έκτακτης εργασίας στο κτήριό σας, συνεχίζουμε την υποστήριξη του εξοπλισμού της αποχέτευσής σας, με συστηματικούς ελέγχους όποτε ατοί κρίνονται απαραίτητοι. Διενεργούμε συντήρηση των βόθρων και των σωληνώσεων και απολύμανση των φρεατίων. Προσφέρουμε φτηνά πακέτα προσφορών, για επαγγελματίες και ιδιοκτήτες κατοικιών στον Κάλαμο.

Η εταιρία αποφράξεών μας έχει μεγάλη εμπειρία επίσης και στο ξεβούλωμα σιφονιών και στην απόφραξη λεκανών και νεροχυτών. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό, πολύ αποτελεσματικά αποφρακτικά υγρά, και πρωτοποριακές μεθόδους απόφραξης σε μικρό κόστος.

Για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων και πριν εφαρμόσουμε αποφράξεις, ελέγχουμε αρχικά το εσωτερικό τους με χρήση βιντεοκάμερας, η οποία χαρτογραφεί αναλυτικά όλες τις βλάβες και τα βουλώματά τους. Κατόπιν, λειτουργούμε στοχευμένα μέσα στους σωλήνες, για την αποσυμφόρηση της ροής των υδάτων και των όμβριων και την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικότητας του δικτύου.

Ο Κάλαμος είναι μια κατάφυτη περιοχή, γι΄αυτό οι κατοικίες του πολύ συχνά είναι πλημμυρισμένες στη βλάστηση. Ωστόσο, οι παρουσία ριζών από παλιά δέντρα στα οικόπεδα, ενδέχεται να αποτελούν ένα πολύ ύπουλο εχθρό για τις αποχετεύσεις, καθώς αυτές έχουν την τάση να μπλέκονται στον εξοπλισμό και τον καταστρέφουν. Εμείς διαθέτουμε κατάλληλα ριζοκοπτικά μηχανήματα για αποτελεσματικές αποφράξεις και αναλαμβάνουμε να απομακρύνουμε την περιττή βλάστηση από την αυλή σας, ή από τα διπλανά οικόπεδα, ώστε να προστατεύσουμε προληπτικά την ακεραιότητα της αποχέτευσής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ενημερωθείτε για τις άριστες υπηρεσίες άντληση των υδάτων, απόφραξης σε βόθρους και απολύμανσης σε σωλήνες και φρεάτια, πάντα φυσικά σε πολύ οικονομικά πακέτα προσφορών!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button