210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Σαρωνίδα

Σαρωνίδα

Η Σαρωνίδα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και το χειμώνα πλήττεται τόσο από έντονες ροές υδάτων, όσο και από μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα. Οι αποφράξεις γίνονται υποχρεωτικές καθώς τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν και τα υπόγεια των σπιτιών πλημμυρίζουν ιδιαίτερα όταν βρέχει έντονα στην περιοχή. Τότε, είναι απαραίτητη η άντληση των υδάτων και γενικά αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Εμείς, δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο Σαρωνικού, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της Σαρωνίδας με το πιο έμπειρο συνεργείο και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για αποτελεσματικές αποφράξεις σε καλές τιμές.

Για να ξεβουλώσουμε φρεάτια, βόθρους και βουλωμένες σωληνώσεις, χρησιμοποιούμε το στόλο από σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα (μηχανήματα δυναμικής υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα) που έχουμε στην κατοχή μας. Όταν χρειάζεται στις σωληνώσεις, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, συλλέγουμε έτσι τα προβληματικά σημεία στο αποχετευτικό δίκτυο και έπειτα επιλέγουμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης με στοχευμένη απόφραξη και αποκατάσταση του προβλήματος.

Στη Σαρωνίδα, αναλαμβάνουμε με μικρό κόστος και μικρότερης κλίμακας αποφράξεις όπως ξεβουλώματα νεροχυτών, νιπτήρων, σιφωνιών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πάντα με τα πιο ισχυρά μέσα και υγρά απόφραξης, ισοδύναμα με τα καλύτερα αποφρακτικά μηχανήματα. Οι καθαρισμοί και απολυμάνσεις θα συνοδεύσουν την εργασία όπου αυτό θα κριθεί απαραίτητο και πάντα σε χαμηλές τιμές.

Πολύ σημαντική είναι και η απομάκρυνση ανεπιθύμητων ριζών σε κτηριακές εγκαταστάσεις που περιβάλλονται από πλούσια βλάστηση, καθώς τέτοια φυτικά υπολείμματα ίσως βλάψουν το υπόγειο δίκτυο των σωληνώσεων αποχέτευσης. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της αποφρακτικής μας εταιρείας, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, θα απαλλάξουν το οικόπεδο, τη μονοκατοικία ή την επιχείρησή σας στη Σαρωνίδα από την επικίνδυνη βλάστηση φθηνά και αποτελεσματικά.

Η εταιρεία αποφράξεών μας δραστηριοποιείται ενεργά στη Σαρωνίδα, παρέχοντας εργασίες άντλησης υδάτων, απόφραξης σωλήνων, ξεβουλώματος σιφονιών, συντήρησης βόθρων και απολύμανσης φρεατίων, σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξοχικές κατοικίες, χώρους εστίασης, βίλλες και τουριστικά καταλύματα στο πολυσύχναστο αυτό τουριστικό θέρετρο.

Σε όλους τους νότιους οικισμούς της Αττικής, το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και διαχειριστές πολυκατοικιών. Η άμεση ανταπόκριση και οι ποιοτικές υπηρεσίες μας, μάς κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεων των πολιτών του Δήμου Σαρωνικού. Επικοινωνήστε κάθε στιγμή, για έκτακτες ή προληπτικές υπηρεσίες σε αποφράξεις και άντλησης υδάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button