Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων
H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια και θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο αυτό. Εκτός όμως από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, αναλαμβάνουμε την άντληση ομβρίων υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ και αντλιοστάσια.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά καμιά φορά και τους καλοκαιρινούς μήνες, οι νεροποντές είναι τόσο δυνατές που οι υπόγειοι χώροι κατοικιών, εργοστασίων και αποθηκών πλημμυρίζουν με λάσπες και νερά. Για την απομάκρυνσή τους χρειάζεται η δραστική παρέμβαση μιας σοβαρής εταιρείας άντλησης υδάτων. Εμείς διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που μας καθιστούν ικανούς να επεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά, απομακρύνοντας το νερό και τις λάσπες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει ισχυρές αντλίες που αναρροφούν το νερό με μεγάλη ταχύτητα και το διοχετεύουν στα βυτιοφόρα οχήματά μας που έχουν διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να μπορούν να μετακινούνται σε οποιοδήποτε χώρο. Οι αντλήσεις υδάτων που οφείλονται σε πλημμύρες είναι μια έκτακτη κατάσταση και έτσι πραγματοποιούνται σχεδόν άμεσα καθώς προηγούνται των υπολοίπων υπηρεσιών μας.

Το προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στην άντληση υδάτων, όπως και στην απόφραξη αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων. Με ένα τηλεφώνημα, όλες τις μέρες του χρόνου και οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου και αν μας καλέσετε, θα έρθουμε οπουδήποτε στην Αττική για να αδειάσουμε γρήγορα τον πλημμυρισμένο χώρο σας (γκαράζ, υπόγειο, αποθήκη, αντλιοστάσιο) από νερό ή λάσπη αποτελεσματικά, με ταχύτητα και σε πολύ λογικές τιμές.

Φορτηγό άντλησης υδάτων
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google