210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ανθούσα

Ανθούσα

Η Ανθούσα το χειμώνα έρχεται αντιμέτωπη με πλημμύρες σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά και δημόσια κτήρια. Οι αποφράξεις είναι αναγκαίες καθώς τα νερά κατακλύζουν τα υπόγεια και τους χώρους στάθμευσης και οι πολίτες αναζητούν μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρία που θα αναλάβει την άντληση των υδάτων. Βασική αιτία των πλημμυρών είναι η μεταφορά φερτών υλών από τις γειτονικές περιοχές, όπως φύλλα ή χώμα. Εμείς, δραστηριοποιούμαστε στην Ανθούσα και στην ευρύτερη περιοχή των Ανατολικών προαστίων της Αθήνας, προσφέροντας ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, προκύπτει και η ανάγκη για τεχνικές εργασίες με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης παρόμοιων καταστάσεων πλημμυρικών φαινομένων. Για να μην βουλώνουν λοιπόν τα φρεάτια όταν βρέχει στην Ανθούσα, συνίσταται η προληπτική συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και η απολύμανση του αποχετευτικού συστήματος. Πολύ σημαντική είναι επίσης η απομάκρυνση ριζών και υπολειμμάτων βλάστησης από το οικόπεδο, καθώς ίσως προκαλέσουν βλάβες στις αποχετεύσεις. Εμείς επιστρατεύουμε τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της εταιρίας αποφράξεων που διατηρούμε, για να απομακρύνουμε τις ανεπιθύμητες φυτικές ύλες από τον περιβάλλοντα χώρο της κτηριακής σας εγκατάστασης.

Η αποφρακτική μας εταιρία δραστηριοποιείται στο Δήμο Παλλήνης, αλλά και στους όμορους Δήμους, παρέχοντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες σε εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικίες, δημόσια κτήρια, καφετέριες και εστιατόρια με λίγα χρήματα. Εγγυούμαστε άμεση ανταπόκριση σε κάθε είδους βούλωμα βόθρου, επιστρατεύοντας τον στόλο των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων μας (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής).

Ξεβουλώνουμε τις βουλωμένες σωληνώσεις χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους για αποφράξεις, αλλά και αποτελεσματικά αποφρακτικά υγρά. Εισάγουμε βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει τα προβλήματα στο εσωτερικών του αποχετευτικού δικτύου της Ανθούσας. Κατόπιν, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Στην Ανθούσα, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι η απόφραξη φρεατίων και το ξεβούλωμα ειδών υγιεινής και σιφωνιών σε μπάνια, μπαλκόνια ή αυλές, πάντα με τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Στα προάστια των Αθηνών, είμαστε η κορυφαία επιλογή στην άντληση υδάτων για τους ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και βιλλών, εξαιτίας της ποιότητας της δουλειάς μας σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση, πάντα σε καλές τιμές. Επικοινωνήστε κάθε στιγμή για έκτακτες ή προληπτικές υπηρεσίες απόφραξης!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button