210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Γαργηττός

Γαργηττός

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με φραξίματα στους σωλήνες της αποχέτευσης στο Γαργηττό; Η λύση είναι μία: αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου. Με σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο συνεργείο και χαμηλές τιμές κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη 24 ώρες το 24ωρο. Πείτε ένα οριστικό αντίο σε βουλώματα σωλήνων και γενικότερα προβλήματα με την αποχέτευση με ένα και μόνο τηλεφώνημα.
Στο μεγάλο πελατολόγιό μας θα βρείτε ιδιώτες και επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Γαργηττού. Σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, μονοκατοικίες, καφετέριες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία και πολλοί άλλοι μας επιλέγουν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Απόφραξη μπανιέρας, λεκάνης στον Γαργηττό

Για άμεσο ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νεροχύτη, νιπτήρα, σιφονιού καλέστε τώρα τις αποφράξεις Αναγνώστου. Με δυνατά αποφρακτικά μηχανήματα, τεχνικό συνεργείο που ξέρει τη δουλειά του αλλά και οικονομικά ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόβλημα φραξίματος που αντιμετωπίζετε. Λίπη, υπολείμματα τροφής, τρίχες, σαπούνι, χαρτιά και άλλα σκουπίδια είναι η πρώτη αιτία για την πρόκληση βουλωμάτων στο δίκτυο της αποχέτευσης. Αναπόφευκτα κάποια από αυτά μαζεύονται και αρχικά νιώθουμε κακοσμία από το σιφόνι ενώ στη συνέχεια μπορεί να υπάρξει και διαρροή. Για αυτό με την πρώτη ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά πρέπει να απευθυνθείτε στις αποφράξεις Γαργηττού Αναγνώστου.

Επισκευή αποχέτευσης στο Γαργηττό

Η βλάβη και η διαρροή σε μία αποχέτευση είναι μία δυσάρεστη κατάσταση η οποία φέρνει αναταραχή στην καθημερινότητα. Με το που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα καλέστε άμεσα την εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου για να δώσουμε άμεσα λύση. Διαθέτουμε τα μηχανήματα, την τεχνογνωσία και τα υλικά για να επισκευάσουμε με ασφάλεια τους σωλήνες της αποχέτευσης στο Γαργηττό. Επιπλέον με τη χρήση της κάμερας διάγνωσης προσφέρουμε γρήγορο εντοπισμό του ακριβούς σημείου που βρίσκεται τη βλάβη και να την επισκευάσουμε.

Εταιρεία Αναγνώστου υπηρεσίες απόφραξης

Πείτε τέλος μια για πάντα σε χαλασμένες σωληνώσεις αποχέτευσης, βουλωμένους αγωγούς και κάθε άλλη δυσλειτουργία της αποχέτευσης. Τώρα στο Γαργηττό υπάρχουν οι επιστήμονες της απόφραξης προσφέροντας οικονομικά κάθε παροχή που σχετίζεται με το δίκτυο της αποχέτευσης. Ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα σε κάθε σας τηλεφώνημα δίνοντας προτεραιότητα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Στην πλούσια γκάμα των υπηρεσιών μας θα βρείτε τα παρακάτω:

 • καθαρισμό λιποσυλλέκτη
 • απόφραξη φρεατίου
 • επισκευή δικτύου αποχέτευσης
 • έλεγχος σωληνώσεων για βλάβη με κάμερα
 • απολυμάνσεις
 • άντληση υδάτων και λυμάτων
 • καθαρισμός και κατασκευή αποχέτευσης
 • στεγανοποίηση φρεατίου
 • ξεβούλωμα νιπτήρα, λεκάνης ή νεροχύτη με λίγα ευρώ
 • πλύσιμο μεγάλων επιφανειών
 • συντήρηση αγωγών αποχέτευσης
 • καθαρισμός αντλιοστασίου

Καθαρισμός με πιεστικό

Μεγάλες επιφάνειες όπως ταράτσες, αυλές, τέντες, πλατείες, αλλά και τραπεζοκαθίσματα στο Γαργηττό με τον καιρό και την έκθεση στις καιρικές συνθήκες βρωμίζουν και είναι δύσκολο να καθαριστούν με συμβατικά μέσα. Μάκα, υγρασίες, σκόνη και άλλα δημιουργούν μια συμπαγή κρούστα η οποία για να καθαρίσει χρειάζεται πιεστικά μηχανήματα ή μηχανήματα υδροβολής. Η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνει και πάλι να αστράφτει με καθαριότητα κάθε επιφάνεια.

Διάγνωση με κάμερα

Διαρροές στους σωλήνες της αποχέτευσης, βουλωμένα φρεάτια και αποχετευτικοί αγωγοί; Μην αγχώνεστε έχουμε τη λύση. Για δύσκολα βουλώματα σε σιφόνια, φρεάτια και σωληνώσεις στο Γαργηττό έχουμε το πιο αποτελεσματικό εργαλείο: την ειδική κάμερα. Χωρίς να προκαλέσουμε φθορά στους σωλήνες μπαίνουμε και βλέπουμε κάθε τους σπιθαμή. Έτσι εντοπίζουμε και διορθώνουμε με απόλυτη ασφάλεια κάθε ζημιά εύκολα και φτηνά.

Καθαρισμός φρεατίου

Η περίοδος των βροχοπτώσεων πλησιάζει και πάλι και ο δήμος δεν έχει προλάβει να καθαρίσει το φρεάτιο; Κανένα πρόβλημα. Οι αποφράξεις Γαργηττού Αναγνώστου είναι εδώ για να απομακρύνουν σκουπίδια και κλαδιά. Με το πλύσιμο του φρεατίου εξασφαλίζουμε πως τα νερά της βροχής θα απομακρύνονται γρήγορα χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα.

Απομάκρυνση υδάτων

Πλημμυρήσατε και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Οι αποφράξεις Αναγνώστου είναι δίπλα σας και με αντλίες αναρρόφησης απομακρύνουν νερά και λύματα από τον χώρο σας. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου για να αδειάσουμε το σπίτι σας από νερά και βρωμιές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button